De Sims 4 kondigt twee nieuwe kits aan

De Sims 4 Maanlicht Chic

Vandaag zijn twee nieuwe kits voor De Sims 4 aangekondigd met ieder een nachtelijk tintje: Moonlight Chic Kit en Little Campers Kit. Beiden komen op donderdag 26 mei 2022 uit.

The Sims 4 Little Campers Kit is erop gericht om kinderen een eerste eigen kampeerervaring in de achtertuin te geven en richt zich voornamelijk op bouwen. Daarentegen is The Sims 4 Moonlight Chic Kit juist sterk gericht op kleding, geïnspireerd op ontwerpen van de Franse modeontwerper Paola Locatelli.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

4 reacties

  1. Nog meer mini uitbreidinkjes voor Jonge meiden?!
    Ik vind de sims steeds meer achteruit gaan, het lijkt steeds meer speelgoed voor jonge meisjes/meiden te worden. Ik heb al betrekkelijk lange tijd niks nieuws meer gekocht omdat het zo kinderachtig aan het worden is. Ik vind sowieso de komst van de kits absoluut geen vooruitgang. Erg jammer, er zaten in het verleden goede game- en expansiepacks tussen. Sinds ‘jaar-en-dag’ heb ik niks leuks meer gevonden. Ik geloof niet dat er bij mij nog iets bij komt, zo.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *