De Sims 3 Exotisch Eiland informatie

De Sims 3 Exotisch Eiland
Met De Sims 3 Exotisch Eiland kunnen je Sims vanaf 27 juni 2013 het ruime water verkennen en nog veel meer zee / vakantie gerelateerde dingen doen.

| Screenshots & Artwork | SN Review | SN Preview |

SN Preview: De Sims 3 Exotisch EilandKlik op de banner om onze preview te lezen

Kies het ruime sop in De Sims 3 Exotisch Eiland!

Nieuwe trailer, screenshots en details over de Limited Edition van het nieuwste De Sims 3 Uitbreidingspakket.

Steek je tenen in het zand en bereid je voor op een tropisch avontuur in De Sims 3 Exotisch Eiland! Vanaf vandaag kun je aan de hand van een nieuwe trailer en screenshots zien welke mooie momenten je Sims allemaal te wachten staan op dit paradijselijke eiland. Van het runnen van een resort tot het leven op een woonboot en zelfs diepzeeduiken: De Sims 3 Exotisch Eiland biedt allerlei nieuwe mogelijkheden die je nog nooit eerder in De Sims 3 voor PC hebt gezien.

Hier kunnen Sims hun dromen waar maken aan de hand van gloednieuwe activiteiten, uitstapjes en avonturen op zee. Ze kunnen de zonsondergang tegemoet varen, de zeebodem verkennen tijdens een diepe duik, in een romantische bungalow op het water overnachten, van eiland naar eiland hoppen, nieuwe Sims ontmoeten en meer. Dankzij nieuwe manieren van transport over het water, zoals woonboten, speedboten en jetski’s en duiklocaties waar Sims kunnen duiken en snorkelen, kunnen je Sims in De Sims 3 Exotisch Eiland nieuwe eilanden ontdekken en allerlei avonturen beleven in een compleet nieuwe wereld.

De Sims 3 Exotisch Eiland kan vanaf nu gereserveerd worden en gaat op 27 juni 2013 voor anker in de winkel en op Origin.com, waar de game gedownload kan worden. Spelers die het Uitbreidingspakket alvast reserveren krijgen de Limited Edition van de game, inclusief het ‘Eiland Overlevingspakket’: een nieuwe set met spullen die je Sims kunnen gebruiken om te overleven op een onbewoond eiland. Van een provisorische woning op een vlot tot minimalistische kleding zoals lendendoeken; je Sims kunnen met behulp van de basismaterialen uit dit bonuspakket wel even als schipbreukelingen gedijen.

 

 

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *