Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit Informatie

De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit (het 6e accessoires pakket) zal op donderdag 7 juni 2012 in de Benelux in de winkels liggen.


| Screenshots & Artwork | SN Review |

EA PERSBERICHT: KATY PERRY PAKT FLINK UIT VOOR DE SIMS VAN EA

Perry doet verslag van het opnemen van het nummer in het Simlish: “‘Last Friday Night (T.G.I.F.)’ is een heerlijk nummer om mee te zingen, in welke taal dan ook. Dus ik dacht: waarom dan niet in het Simlish?”

In De Sims 3 Katy Perry Pakt uit kunnen spelers hun Sims verwennen met allerlei leuke fleurige spullen en hun wereld omtoveren tot een vrolijk Luilekkerland. Van bananasplit banken tot overdadige snoepfonteinen en zelfs een picknicktafel in de vorm van een ijshoorn; in deze game kom je de karakteristieke stijl van Katy Perry overal tegen. De nieuwe mierzoete kleding en kapsels uit deze game zijn echt om van te smullen. De kleding die voorbij komt heeft Katy Perry op de rode loper, in videoclips en tijdens concerten gedragen. Deze outfits zijn speciaal voor De Sims weer tot leven gebracht.

Ook de kant-en-klare locaties uit deze game zijn om je vingers bij af te likken. Spelers kunnen hun Sims laten zwemmen in de zoete sfeer van het Natuurlijke Pattybad, een gloednieuw zwembad vol kauwgomroze loungestoelen en een glijbaan met een dropthema. De Sims kunnen naar het park het Bonbon Gazon lopen, waar jong en oud zich uit kan leven op de snoeperige speeltoestellen. Spelers kunnen hun Sims ook meenemen naar de Plezierige Taarthal, de charmante ontmoetingsplek van de stad. Hier is het leven nog zoeter dan zoet.

Bekijk de officiële website op De Sims 3: Katy Perry pakt uit

*Je hebt De Sims 3 voor PC/Mac nodig om te spelen.


De Sims 3 Katy Perry Pakt uit

Verwen je Sims met de mierzoete levensstijl van Katy Perry. De Sims™ 3 Katy Perry Pakt uit Accessoires bevat decoratieve spullen, meubels en natuurlijk geweldige kleding en kapsels! Deze meubels, decoraties en kleding zijn ontworpen naar aanleiding van de echte spullen van Katy. Hiermee kun je het leven van je Sims nog zoeter maken. Het Accessoirespakket bevat meer spullen dan je kunt indenken en je Sims krijgen ook drie gloednieuwe openbare locaties, zoals een plek om te chillen, een stadspark en een buurtzwembad; stuk voor stuk vormgegeven in de stijl van Katy Perry!

• Trakteer je Sims op spullen in de stijl van Katy Perry, van een gitaar in de vorm van een cakeje tot snoepspeeltoestellen en enorme suikerspinbomen en meer.

• Tover de huizen en buurt van je Sims om in een Luilekkerland met grappige kleurrijke meubels en decoraties.

• Trek je Sims allerlei nieuwe kleding aan en geef ze een kapsel om op te eten.

• Tover de buurt om met drie kant-en-klare gebouwen die de stad van je Sims dat vrolijke tintje van Katy Perry geeft.

• Luid het weekend in met je Sims en ontvang een exclusieve versie van de nieuwe hit van Katy Perry in het Simlish!

• Een berg spullen om je vingers bij af te likken – dankzij de grote variatie in voorwerpen en kleding PLUS 3 kant-en-klare openbare locaties, is dit zoveel meer dan een gewoon accessoirespakket.


Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>