De Sims 3 Studententijd

SN Preview: De Sims 3 Studententijd

Vanaf 7 maart 2013 is het voor jouw Sims mogelijk om te gaan studeren en van alle voordelen van deze nieuwe tijd in hun leven te genieten.

Screenshots & Artwork | SN Review | SN Preview |

SN Review: De Sims 3 Studententijd

Klik op de banner om onze review te lezen

SN Preview: De Sims 3 Studententijd

Klik op de banner om onze preview te lezen

Kenmerken

  • Bepaal de toekomst van je Sims – Stuur ze naar de universiteit, zodat ze na hun afstuderen de vruchten ervan plukken! Ze komen op een hoger niveau binnen op de arbeidsmarkt, maken sneller promotie en groeien door naar topfuncties. Misschien vinden ze zelfs een droombaan als kunsttaxateur, sportimpresario of videogameontwikkelaar!
  • Maak gebruik van de sociale mogelijkheden! – Stuur berichten naar je vrienden, plaats iets op hun prikbord, deel je Sims en hun herinneringen en meer! Je Sims kunnen ook contact maken en netwerken aan de universiteit! Ontwikkel hun netwerkvaardigheden met sms, blogs en streaming video om hun banden met de nerds, rebellen en sportfanaten te verbeteren. Dit levert unieke voordelen op, zoals een droombaan of een gewilde nieuwe eigenschap.
  • Verken nieuwe locaties! – Laat je Sims met vrienden afspreken in het park, romantisch eten in de bistro en meer. Aan de universiteit kunnen je Sims de campus en de stad verkennen, gaan bowlen, flirten met de barista van de plaatselijke koffiebar, grasduinen in de stripboekenwinkel en nog veel meer!
  • Bereik de top in de wetenschap! – Studeren is leuker dan ooit met nieuwe voorwerpen die voor speciaal elke studierichting zijn ontworpen. Zo kun je je eigen radioprogramma presenteren als student communicatiewetenschap en skeletten bestuderen als natuurwetenschap of geneeskunde je hoofdvak is. Je Sims leren ook veel van studieactiviteiten, lezingen bij de studentenvereniging en sociale activiteiten.
  • Tijd voor een feestje! – Studieboeken en werkgroepen zijn belangrijk aan de universiteit, maar soms hebben Sims ook zin in een feestje! Ga bij een kampvuurtje zitten aan het meer, of waag je aan drankspelletjes in het studentenhuis – er is van alles te beleven!
  • Je handelingen hebben gevolgen – De beslissingen van je Sims hebben invloed op elkaar. Een kunststudent heeft profijt van de eigenschap Avant garde, ontwikkelt de vaardigheid Straatkunst en verdient het respect van de rebellen door graffiti te spuiten.
  • Het feest kan beginnen met de feestbundel! – Als je De Sims 3 Studentenleven Limited Edition reserveert, krijg je het Partaeus Maximus-beeld waarmee je Sims de beste feesten kunnen geven, compleet met nieuwe kleding zoals toga’s, lauwerkransen en maskers.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *