Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 4 uitbreidingspakketten

Uitbreidingspakketten zijn na accessoirespakketten en game packs de meest uitgebreide en tevens oudste vorm van downloadbare inhoud (DLC) voor De Sims 4, geïntroduceerd in De Sims 1 Het Rijke Leven. Vaak focussen uitbreidingen zich op (verschillende) grote gameplay-aspecten en vullen dat aan met een groot aantal meubels en kleding in verschillende stijlen. Tevens worden er geregeld nieuwe levensstaten en complete werelden toegevoegd.

Uitbreidingspakketten zijn als enige vorm van DLC zowel fysiek in de winkel als digitaal op Origin te verkrijgen voor de prijs van €39,99. Daarbij geldt dat uitbreidingen in Nederland en België altijd op donderdag worden uitgebracht tegenover wereldwijd op dinsdag.

Lijst van uitbreidingspakketten

Op het moment kent De Sims 4 drie verschillende uitbreidingspakketten.

PakketReleasedatumBeschrijving
Aan het Werk (Engels: Get to Work)Aan het Werk voegt drie dynamische carrières – dokter, rechercheur en wetenschapper – toe en voegt de mogelijkheid toe een eigen winkel te openen.
Beleef het Samen (Engels: Get Together)In Beleef het Samen komen Sims samen in clubs om daar gezamelijk aan activiteiten deel te nemen. Clubs hebben eigen voorkeuren en regels en bepalen hoe Sims zich gedragen binnen de club.
Stedelijk Leven (Engels: City Living)Stedelijk Leven voegt het stadse leven in appartementen toe en leert Sims kennis maken met de verschillende stadse culturen via festivals.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>