Overige Evenementen

Niet alle evenementen waar wij naartoe gaan of die wijzelf organiseren (meetings) zijn direct aan een Review of Preview gerelateerd. We hopen natuurlijk wel dat we, als we bijvoorbeeld een beurs bezoeken, nog informatie kunnen vinden over De Sims. Dit zijn de overige evenementen en meetings op een rijtje:


HME Beurs 2009 – Team meeting
Eind November 2009 was er een Electronica/Games beurs in Utrecht. Het S3N team ging daar ook naartoe in de hoop nog wat nieuws over De Sims en andere EA games te vergaren.


Wereldavonturen chat
Op 8 november 2009 hielden we onze eerste S3N chat waarin Patricia, die net terug was van het Wereldavonturen SIMposium  in Amerika vragen beantwoordde van de chat bezoekers. Na een klein opstart probleem was het een daverend succes met veel chatters en leuke vragen & antwoorden en zeker voor herhaling vatbaar.


Wereldavonturen Review – Team meeting
November 2009 kwam De Sims 3 Wereldavonturen uit. Wij als S3N team kregen – als eerste (internationale) fansite – een paar dagen van tevoren een review exemplaar, de zondag voor de release van Wereldavonturen kwamen bij elkaar om gezamenlijk dit exemplaar te ‘reviewen’.


S3N 1 jaar team meeting

Op 8 Maart 2010 bestond Sims 3 Nieuws 1 jaar en dat hebben we uitgebreid gevierd met een erg gezellige team meeting bij Hiki thuis, een chat, allerlei leuke downloads, wedstrijden met fantastische prijzen, een S3N Kennis quiz en nog veel meer.

Op deze Sims 3 Nieuws 1 jaar pagina van onze site vind je een overzicht van alle feestelijkheden rond onze 1e verjaardag op onze site en ons forum. Over de team meeting vind je verschillende topics met foto’s en wat kleine verslagen:

S3N team feestje: de foto’s
Kyra Huiskamp’s verslag van de S3N Meeting bij Hiki
Cherbil’s verslagje van de team meeting op 7 maart 2010


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *