SimsNieuws Vacatures

Vacatures

Sims Nieuws zoekt nieuwe teamleden

Heb jij zin om mee te werken aan Sims Nieuws?

We hebben momenteel verschillende open vacatures en wie weet ben jij wel die Simfan waar wij naar op zoek zijn voor onze steeds maar groeiende Sims fansite?

Sims Nieuws wordt gerund door prettig gestoorde Simfans die graag Sims Games spelen en hun liefde voor het spel niet onder banken of stoelen steken en dat graag met andere Simfans willen delen door het brengen van nieuws, specials, verslagen, tutorials, downloads, sneak previews en veel, veel meer.

Voor ons is het belangrijk dat je een echte teamspeler bent: dat je naast je specifieke taak binnen het team ook meedenkt en meepraat over de toekomst van de site en ook zelf met allerlei ideeën komt om Sims 3 nieuws nog beter, leuker of gekker te maken. En dat je zelfstandig kunt werken maar niet vergeet dat we Sims Nieuws als team maken.

Verder moet je redelijk goed de Nederlandse én Engelse taal beheersen, natuurlijk verstand hebben van het spel en niet bang zijn om soms flink de handen uit de mouwen te steken.

Nou vraag je je waarschijnlijk af wat je voor al je harde werk terug kan krijgen. Onthoud dat deze website met veel plezier gemaakt wordt. Het is een website die door Simsfans gemaakt en onderhouden wordt. Wij stoppen onze tijd in Sims Nieuws voor de bezoekers, elke reactie die we krijgen, elke compliment of feedback is waar wij het voor doen. Niet te vergeten de uitnodigingen naar previews of andere evenementen die EA organiseert. Vindt jij dit voldoende reden om je bij onze team aan te sluiten, wacht dan niet te lang met aanmelden voor de functie die jij wil hebben.

Voor je achter je toetsenbord kruipt en ons een reactie stuurt nog één ding: bedenk van te voren goed hoeveel tijd je ongeveer zou kunnen besteden aan meewerken aan onze site. Dat is uiteraard afhankelijk van je taak binnen het team maar al met al kost het toch vaak meer tijd dan je denkt.

Mocht een van de openstaande vacatures echt iets voor jou zijn dan kun je een sollicitatie versturen door een mailtje te sturen naar info@simsnieuws.nl of een PM sturen via het forum naar: FranSor of AnsjJ2


Beschikbare vacatures

CC (Download) makers

Omschrijving: We zijn op zoek naar een creatieve simmer die er van houd om lekker te frutsen met het maken van nieuwe downloads. Sinds de downloads van Kyta hebben wij jammer genoeg geen creatieveling in het team gehad die Custom Content kon/kan maken en dat willen wij toch wel weer heel graag op de website hebben! We zoeken natuurlijk naar kleding, kapsels, meubels, make-up meshes en eventuele huizen bouwers. Wat wij van jou verwachten is dat je er tijd aan wilt besteden, je moet bereid zijn om eventueel de nieuwe technieken bij te leren en geduld te hebben met het creëer proces, het is nu eenmaal niet makkelijk om downloads te maken!

Minimale eisen: één keer per maand een download kunnen verzorgen

Voorwaarde: Alle downloads die je maakt zijn eigendom van Sims Nieuws en worden onder de naam van Sims Nieuws en jouw gebruikersnaam online gezet.

Vragen over deze vacature kun je via een PM (Op het forum) aan Rudy stellen.


Open sollicitaties

Heb jij misschien een idee waarvan je vindt dat dat echt op Sims Nieuws moet komen? En heb je zin er zelf, en met het Sims Nieuws team,  je tanden in te zetten? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen. Je open sollicitatie kun je net zoals de doel gerichte sollicitaties sturen naar: info@simsnieuws.nl of in een PM naar Rudy.


Een sollicitatie met de tekst erin “Ja, ik wil teamlid worden” zal meteen verwijderd worden. Zorg er dus voor dat je een goede motivatie opschrijft! Mocht een van de openstaande vacatures echt iets voor jou zijn dan kun je een sollicitatie versturen door een mailtje te sturen naar info@simsnieuws.nl of een PM sturen via het forum naar: Rudy.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *