Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

SN Mini Review: De LintenHertog Balzaal festivalkavel

MiniReviewlintenhertogbalzaalfestivalkavel
De Lintenhertog balzaal festivalkavel is speciaal ontworpen voor Dragon Valley, er was namelijk geen festivalkavel voor de wereld dus verscheen deze middeleeuwse kavel met middeleeuwse festiviteiten. Ben je nieuwsgierig naar deze kavel geworden en ben je benieuwd of het echt een aanvulling is voor Dragon Valley?

De Lintenhertog Balzaal festivalkavel

Lintenhertog Balzaal FestivalKavel Lintenhertog Balzaal FestivalKavel
Lintenhertog Balzaal FestivalKavel Lintenhertog Balzaal FestivalKavel

De Lintenhertog balzaal festivalkavel is een mond vol wanneer je het probeert uit te spreken, ondanks dat is de kavel wederom geheel in middeleeuwse stijl zodat de kavel precies bij Dragon Valley past. Het kavel heeft een omvang van 40×40 en past niet direct in Dragon Valley. Je zult dus eerst nog een lege kavel moeten plaatsen die groot genoeg is om het openbare kavel te plaatsen. Jammer, de makers hadden hier wel rekening mee kunnen houden. Aan de kavel zelf kun je zien dat er, net zoals bij Dragon Valley, er veel tijd is in gestoken. Het kavel is namelijk erg gedetailleerd en geeft je wederom een Middeleeuws gevoel. Je kunt ook van alles doen op de kavel: picknicken, vissen, boogschieten, spelen in de Middeleeuwse speeltoren en hotdogs opdienen via de Middeleeuwse barbecue.

Premium Materiaal:

Lintenhertog Balzaal FestivalKavel Lintenhertog Balzaal FestivalKavel

Bij de Lintenhertog balzaal festivalkavel krijg je naast de kavel, nieuwe objecten voor op de kavel en de zwarte draak, ook nog eens twee premium materiaal voorwerpen. Deze twee voorwerpen bestaan uit de muzikale viool en het gevaarlijke boogschieten.

Viool


De viool is natuurlijk een nieuw muziekinstrument, met de viool kun je een volledig nieuwe vaardigheid leren met je Sim. Naast het gezwijmel van een gitaarspeler onder je kasteelraam wil je ook wel een keer wat anders en gelukkig kan dat nu met de viool. De ridders zullen misschien even moeite hebben met de viool in plaats van hun gitaar, maar hey, als ze de prinses willen veroveren dan zullen ze met de tijd moeten mee gaan! De viool is de nieuwe rage. De viool is dus een nieuwe vaardigheid en in het begin klinkt het dus nergens naar maar wanneer je wat verder bent met je vaardigheidspunten, begint het te klinken als muziek in de oren! Persoonlijk vind ik dit een erg leuke toepassing voor in je game, wanneer je helemaal gewend bent om in Dragon Valley te spelen zal je muzikale Sim de viool helemaal te gek vinden!

Boogschieten

Naast de viool is er nog een nieuwe vaardigheid bijgekomen namelijk boogschieten. Je kunt deze vaardigheid oefenen op de LintenHertog Balzaal festival kavel maar je kunt het voorwerp ook op je thuiskavel plaatsen. Hier heb je wel een redelijk grote voortuin nodig aangezien het voorwerp veel plek vereist. Mocht je Sim niet genoeg ruimte en geld hebben dan kunnen zij natuurlijk gewoon naar de LintenHertog Balzaal festivalkavel. Daar is het gratis!

Lintenhertog Balzaal FestivalKavel

Richt op de appel boven je zak met hooi, of raak de zak met hooi expres. Je Sim zal wederom niet gelijk de beste zijn met het boogschieten, ook dit moet weer geoefend worden. Je kunt het beste beginnen met een basisschot, deze is tevens het eenvoudigst voor je Sim. Wanneer je voor de ‘Uitdagingsschot’ kiest beginnen er obstakels te bewegen waardoor het raken dus moeilijker word. Daarnaast heb je ook nog de ‘Extreem schot’ je Sim zal misschien twee pijlen tegelijkertijd schieten! Pas dan maar op als je voorbij loopt en je Sim schiet mis!


Interactie(s):

• Boogschieten oefenen

 • Basisschot
 • Snel schot
 • Uitdagingsschot
 • Extreem schot

• Het bord uitdagen

 • Basisschot
 • Snel schot
 • Uitdagingsschot
 • Extreem schot

• Records bekijken

Zwarte Draak 

Lintenhertog Balzaal FestivalKavel

De Zwarte draak is een unieke draak die je alleen kunt ontgrendelen wanneer je de Lintenhertog balzaal festival kavel én Dragon Valley hebt gekocht. Het maakt niet uit of je hiervoor de gouden editie van Dragon Valley hebt gekocht of beiden apart. Je hebt de kavel en de wereld nodig om de zwarte draak te ontgrendelen. Het is een klein beetje jammer dat je de zwarte draak niet gelijk krijgt wanneer je de wereld koopt. Een enige Simfan en drakenfan zou dit kleine monster ook graag willen hebben en moet daar veel geld voor neerleggen.

Lintenhertog Balzaal FestivalKavel Lintenhertog Balzaal FestivalKavel
Lintenhertog Balzaal FestivalKavel

Net zoals bij de groene, rode en paarse draak begin je eerst te praten tegen je ei, hierdoor heb je invloed op welk soort draak er uit je ei komt. Voor de zwarte draak gebruik je de interactie ‘Over existentialisme praten’ en ‘Samenzweren tegen vijand’. Doe dit één keer of meerdere malen om je kansen te verhogen dat je een zwarte draak krijgt. Als het ei uitkomt en je draak is geboren leeft je draak voor altijd. De draken kunnen niet sterven maar ook niet opgroeien. Als het zover is dat je ei uit komt, gaat je ei wiebelen en je draak word geboren! Iedere draak heeft weer zijn eigen specialisme, de een kan vuurballen spugen, de ander helpt je met tuinieren en een andere draak houd weer van gezelschap. Maar de zwarte draak is nog duivelser dan de rode draak en heeft drie hele andere interacties dan de andere drie draken. Deze zijn zelfs nóg enger

Interactie(s):

 • Naam geven
 • Dragen
 • Vliegen
 • Voeren
 • Spelen met
 • Praten met
 • Fantoomvloek uitspreken over…
 • Doodsbloem oproepen
 • Spook oproepen

Conclusie
De LintenHertog Balzaal FestivalKavel maakt Dragon Valley echt af en geeft je de mogelijkheid om nog meer Middeleeuwse activiteiten te doen met je Sim. Het is een mooi uitgewerkte kavel waar je bijna de hele dag zou kunnen rondhangen en vergeten dat je een pot met eten op het vuur hebt laten staan. Het enige nadeel is dat je de kavel naast Dragon Valley moet kopen en dat kost je nog eens 1.900 Simpoints. Mocht je Dragon Valley en de kavel nog niet hebben dan zou ik je aanraden om de gouden editie van Dragon Valley te kopen. Hierbij zit de kavel er al in en kun je weer wat Simpoints uitsparen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>