Exclusieve content van De Sims 3 Bovennatuurlijk verkrijgen


Sommige onder ons hebben een net iets uitgebreidere versie van De Sims 3 Bovennatuurlijk besteld en zitten te popelen tot deze op hun deurmat ligt, of klaar is om te downloaden van Origin. Het leuke van een uitgebreidere versie, of het vooraf bestellen is, dat je extra content krijgt voor in je spel!

Hoe en waar kan je dit dan downloaden? Dat leggen wij jullie maar al te graag uit. Bij de Limited Edition van het spel krijg je een pakket cadeau met daarin twee outfits voor zombies, een hoed (in de vorm van een pion) en een ‘Peashooter’, een plant die jouw Sims tegen zombies beschermd. Deze outfil zul je hier kunnen downloaden door middel van het invoeren van je unieke code.

Als je jouw spel via Origin besteld hebt, krijg je hierbij ook nog het Plant. vs. Zombies decor pack bij, waarmee je jouw tuin kan decoreren met verschillende nieuwe items uit het bekende spel Plants vs. Zombies. Dat past natuurlijk goed bij het hele concept van De Sims 3 Bovennatuurlijk! Vanaf donderdag kan je dat via deze link in je spel krijgen.

Als laatste krijg je op de officiële De Sims 3 Store ook nog een beloning als je jouw spel registreert, dat valt hier te downloaden als je eenmaal het spel in bezit hebt. Dit zijn een t-shirt en poster, alweer van het spel Plants vs. Zombies. Altijd leuk om in je spel te hebben!

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

31 reacties

  1. Ik denk dat Brasiliaanboytje bedoelt dat hij die shirts al heeft. Die kun je nu gratis downloaden. Dat andere lijkt me onwaarschijnlijk want officieel is hij nog niet leverbaar.(morgen toch in de US ?)

  2. Ik heb hem ook besteld bij freerecordshop (in België), maar moet wel wachten tot 6 september. Zo oneerlijk dat FRS in Nl die al wel binnen heeft! 😮

  3. Ik kreeg vandaag een smsje dat ik hem morgen binnen heb via mycom :D, er is zelfs via bol.com weer een gameguide te koop 😛

    1. Even een vraagje: heb je de normale versie besteld of de limited editie? Want bij mij staat er namelijk nog steeds dat mijn order klaar staat voor transport. (limited)

  4. Ik zag net op eci dat hij verzonden is. Nu maar hopen dat de post mee werkt want dan heb ik morgen Diesel En Bovennatuurlijk in huis YEAHHHHHHH 🙂

  5. Pssst, effe snel een tip voor de Belgen onder ons: de FRS in Gent(Veldstraat)verkoopt em stiekem. Voor degene die de winkel kennen: achter in de winkel is ’the game corner’ waar ook een balie is voor info. Als je geluk hebt dat het rustig is en er iemand is(zo ging het bij mij namelijk, ma ik ben ook vaste klant 😉 ) krijg je em 😀

  6. Hallo Allemaal!

    Misschien kan iemand mij helpen.
    Ik heb De Sims 3 Bovennatuurlijk en Planten vs Zombies besteld (pre-order) bij Orgin!

    Maar tot mijn verbazing zie ik nergens de planten shooter dingen in de game, of extra plantjes.

    Waarschijnlijk heb ik niet goed gekeken maar ik kan ze nergens vinden.

    Kan iemand mij helpen?

    1. Hoi!

      Alleen als je de game gereserveerd hebt vóór de Nederlandse releasedatum van de game (6 september), krijg je het Limited Edition materiaal. Na de releasedatum kun je alleen nog de normale versie krijgen van de game. Wel krijg je het Plants vs. Zombies™ Décor Pack exclusief via Origin, maar deze bevat geen Limited Edition materiaal zoals een Peashooter.

  7. Hee allemaal!
    Toen mijn zombie een eenhoorn tegen kwam stond er als wens:
    Een eenhoorn worden!
    Maar hoe moet je een eenhoorn worden?
    Ik heb al op internet gekeken

  8. Ik heb die speciale ding gekocht, dus ik heb ook de decor pack van plants vs. Zombies. Alleen waar staat die code?!?!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *