Broadcast van De Sims 3 Jaargetijden en De Sims 3 70’s, 80’s en 90’s Accessoires

Op donderdag 8 November zal er weer een broadcast chat verschijnen. Dit keer zal de broadcast gaan over De Sims 3 Jaargetijden en het nieuwe accessoirespakket De Sims 3 70’s, 80’s en 90’s Accessoires. De producers zullen een demo laten zien van het spel en je kunt natuurlijk ook weer vragen stellen aan de producers.

De chat zal beginnen om 19:00 uur ’s avonds op donderdag 8 November, dus schrijf het alvast in je agenda! De link zelf geeft nog een error, maar de broadcast zal daar wel verschijnen.

| De Sims 3 Jaargetijden en De Sims 3 70’s, 80’s en 90’s Accessoires |

19 reacties

    1. als ik mijn spel opstart staat er dat mijn spel up-to-date is en bij pinguintech staat hij er ook nog niet, dus ik denk dat hij nog niet te downloaden is, bovendien game update 1.40 en 1.41 is nog niet eens geweest. Ik denk dat het dus pas een test is.

  1. Ja, maar in het nieuwsbericht staat “test” en dat is het, nog geen werkelijke patch. Patch later vandaag of uber leak?

  2. Bij een accessoirepakket is er geen gameplay, Max. 😉 Wel bij seizoenen. Ik denk dat ze wat spulletjes laten zien van het `70,`80,`90 accessoires. En wel wat van de gameplay van jaargetijden. En er worden vragen beantwoord denk ik en nieuwe dingen bekendgemaakt over de beide pakketten.

    1. Oke ik weet wel wat ze gaan dien enzo, want ik kijk altijd voor EP maar dit is de eerste keer dat ik voor een SP ga kijken, maar dan laten ze toch wel wat foto’s zien?

  3. Ik ben enorm benieuwd naar het accessoirespakket.
    Lijkt me een heel leuk pakket,en seizoenen…..
    Weer wat nieuwe informatie,altijd leuk.

  4. Ik ben ook best wel benieuwd naar het nieuwe accesoirespakket, lijkt me achteraf toch best wel leuk! 😀
    Ook ben ik benieuwd of ze weer iets van universiteit gaan bekendmaken?

  5. Even tussendoor.. wat als ze hiermee als verassing ook ineens Studenten EP aankondigen? Ze zeiden dat de volgende EP in november announced ging worden.. 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *