Na lang wachten ligt De Sims 3 vandaag in de winkel!

Onder deze titel heeft EA Nederland vandaag een persbericht laten uitgaan:

Na lang wachten ligt De Sims 3 vandaag in de winkel!

Wacht niet langer en stort je vandaag nog in de nieuwe wereld van de Sims

En toen was er Sims™! Het EA Play-label van Electronic Arts kondigde vandaag aan dat De Sims™ 3, het nieuwste deel van een wereldwijd cultureel fenomeen en de succesvolste pc-reeks ooit, vanaf vandaag verkrijgbaar is in de winkels en als downloadversie voor de pc en Mac. De Sims 3 wordt uitgebracht in meer dan zestig landen en verschijnt in maar liefst 22 talen. Ook is de game nu al te downloaden voor de iPhone™ en iPod® touch via de Apple iTunes Store.

“Vandaag is het eindelijk zover. We zijn razend benieuwd welke verhalen de spelers verzinnen, welke films ze maken, wat voor huizen ze bouwen en wat ze met ons willen delen”, zegt Ben Bell, uitvoerend producent van De Sims 3 bij EA. “Je kunt nu elke mogelijke Sim creëren en voor het eerst een open buurt verkennen zonder overgangen. Verder is het mogelijk je Sims levensechte karaktertrekken te geven. Zowel Sims-fans van het eerste uur als gamers die voor het eerst kennismaken met de Sims komen met De Sims 3 ruimschoots aan hun trekken.”

In De Sims 3 creëer je levensechte Sims met een unieke persoonlijkheid, die zich vrij door hun buurt kunnen bewegen. Met de krachtige tool ‘Create- a- Sim’ stel je Sims samen die heel realistisch zijn. Kies uit tientallen karaktertrekken als dapper, artistiek, kleptomaan, onhandig, paranoïde of romantisch en creëer talloze Sims die stuk voor stuk uniek zijn. De Sims 3 biedt met ‘Creëer een stijl’ onbeperkte mogelijkheden om de omgeving van je Sims zowel binnen als buiten naar eigen ontwerp in te richten. Ga de uitdaging aan van de doelen op korte- en lange termijn en pluk daar de vruchten van! Je Sims hebben verschillende wensen, gebaseerd op hun karaktereigenschappen, vaardigheden en carrièrekeuze. Dit houdt in dat je voortdurend leuke uitdagingen krijgt, activiteiten kunt ondernemen en dingen kunt bereiken. Aan jou de keus of je je Sims helpt hun bestemming te vervullen en ze een lang en gelukkig leven geeft, of juist niet!

Registreer je versie van De Sims 3 voor pc of Mac op www.desims3.nl en maak gebruik van de unieke en uitgebreide online community-mogelijkheden voor de game, inclusief de nieuwe stad Riverview. Deze stad kun je gratis downloaden als je je hebt aangemeld.* Ook krijg je 1000 SimPoints waarmee je voorwerpen uit de De Sims 3 Store kunt kopen, zoals exclusieve outfits, haarstijlen, meubels, interieurs en architectonische elementen. Hiermee kun je je Sims en hun woning geheel naar eigen wens aanpassen. Breng de Store elke maand een bezoekje voor nieuwe, niet eerder uitgebrachte themavoorwerpen. Ook kun je in de regisseursstoel plaatsnemen door clips op te nemen tijdens het spelen. Voeg vervolgens op de officiële site een soundtrack, verhaal en scèneovergangen toe, en deel het resultaat met de rest van de wereld! Dankzij deze eenvoudige tools krijgt je creativiteit vrij spel en deel je je meesterwerkjes met je vrienden en andere gamers op de officiële website van De Sims 3, je persoonlijke blog of welk ander multimedianetwerk dan ook. Wat creëer jij met De Sims 3?

De Sims 3 is de eerste De Sims-game die ook voor de iPhone en iPod touch is ontwikkeld. De driedimensionale Sims-omgevingen maken optimaal gebruik van de innovatieve Multi-Touch-gebruikersinterface en accelerometer waardoor je De Sims altijd en overal op unieke wijze beleeft. De Sims 3 is wereldwijd te downloaden voor iPhone en iPod touch via Apple’s App Store of www.itunes.com/appstore/.

De game is ook downloaden voor bepaalde mobiele telefoons. Voor meer informatie over welke telefoons geschikt zijn en de prijzen voor alle EA Mobile-games ga je naar www.eamobile.com.

Tevens verschijnt er In Nederland het eerste Gamesguide light: Sims magazine. Vanaf deze week is hij gratis in de winkels verkrijgbaar. 4 juni, op de dag van de release geven De Sims 3 een exclusief feest met een uniek optreden van de nieuwe band Valerius. Zij zullen hun single She doesn’t know in Simlish ten gehore brengen. Wil jij hier bij zijn? Tussen 16.30 uur en 19.30 uur worden de laatste 50 kaarten voor dit feest weggeven bij aankoop van de game De Sims 3 bij Media Markt Arena (Amsterdam Zuid-Oost). Zorg dat jij er bij bent!

Voor meer informatie over De Sims 3 bezoek je www.DeSims3.nl. De Sims 3 werd ontwikkeld door The Sims Studio en heeft de PEGI-classificatie 12+. De game ligt vanaf 4 juni in de winkels, maar is ook online te bestellen via de EA Store.

* INTERNETVERBINDING vereist. Kijk op de verpakking of lees de regels voor digitale distributie voor meer informatie.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *