Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen, Evenementen en Meetings, Nieuws en Site Nieuws

Vragen gezocht voor presentatie ‘Wereldavonturen’ in Keulen

Zoals in dit bericht wordt aangegeven zal er in de weekend van 21 – 23 augustus een presentie worden gehouden in Keulen over De Sims 3: Wereldavonturen. Ik heb besloten dat ik er heen ga en ik ben op zoek naar vragen die ik eventueel zou kunnen stellen.

Heb je een paar vragen voor me, schroom je niet om ze in dit topic op ons forum te stellen!

Ik heb geen idee wat ik kan verwachten van de presentatie, maar met vragen bij de hand ben ik tenminste goed voorbereid. Laat mij weten waar jullie het meeste in geinteresseerd zijn, en ik zal kijken wat voor informatie ik erover uit kan halen.

10 gedachtes over “Vragen gezocht voor presentatie ‘Wereldavonturen’ in Keulen”

 1. Edwin

  Kunnen we de toekomstige steden ook aanpassen met een soort Stad bewerken?
  Kunnen families op avontuur of alleen volwassenen enz.?
  Kunnen we de nieuwe karaktereigenschappen kiezen in Sim creëren?
  Komen er nieuwe NPC’s die je kan inhuren?

 2. lija2

  * Zijn er nieuwe kapsels?
  * Zijn er nieuwe dingen te doen voor baby’s en peuters?
  * Mogen baby’s en peuters mee op vakantie?
  * Zo nee, wie past er dan op? (het lijkt me niet dat die tiener dag en nacht oppast. Ik betwijfel of het dan nog wel goed gaat met de kinderen na een hele week :P)
  * Wat gaat ie kosten?
  * Zijn er alleen hotels, of ook campings, bungalowparken enz?

  Als ik er meer weet, laat ik het weten!
  Xx

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>