Bart Smit bevestigd Sims 3: hobby en professions [UPDATED]

Afgelopen zondag hebben we al bericht over de geruchten over een 2e uitbreiding voor Sims 3: hobby en professions, zie dit bericht op onze site.

Inmiddels is het topic op het officiële Sims 3 forum geupdate met deze post:

Daarnet heb ik even telefonisch contact gehad met Bart Smit. Ik vroeg of het spel ook echt op de lijst staat, en dat bevestigen ze. Er staat dat het spel 4 juni 2010 komt voor de PC.

Ik weet zeker dat EA Nederland hier, als het allemaal klopt tenminste,  helemaal niet blij mee zal zijn; deze release lijsten zijn namelijk vertrouwelijk.

[UPDATE] Inmiddels is er een tweede bevestiging binnen van een van onze bezoekers:

Ik heb net ook gebeld, ook bij mij bevestigen ze het. Het spel komt OFFICIEEL uit op 4 Juni 2010

22 reacties

 1. maarja ondanks alles ben ik toch wel heel benieuwd naar deze uitbreiding
  ook al vind ik het niks want vond dit ook de minste van de sims 2
  maarja als ze er helemaal iets anders van maken net als bij sims avonturen
  dan ben ik wel blij
  hopelijk wel zonder bugs deze keer
  maar laten we eerst maar de stufpack afwachten 4 juni is nog zo ver weg

 2. Inderdaad: eerst Luxe bekijken en natuurlijk Sim Creëren. Daar zijn we wel even mee zoet en hopelijk ook een patch dan. Volgende uitbreiding wil ik eigenlijk voorlopig niks over horen. Nog genoeg te doen in Sims 3: als de patch er tenminste is – dat zou veel gedoe schelen!

 3. over sims creeren trouwens????
  kan je hem al ergens bestellen
  want ik zie hem nog nergens
  of word het alleen maar een download
  en is het anders dan wat er nu al in het spel zit??????

 4. Ik heb net ook gebeld, ook bij mij bevestigen ze het 😉 Het spel komt OFFICIEEL uit op 4 Juni 2010

  LOL ben benieuwd of dit gerucht echt wel klopt.

 5. sorry als ik wat sceptisch ben: die lijsten zijn vertrouwelijk en 1 Bart Smit medewerker die een fout maakt oke, maar 2? Enfin: we zien het wel allemaal.

 6. Ik lieg niet hoor, ik zei: “Ik hoorde dat er in Juni een nieuw sims-spel komt, klopt dat?”, en als je het niet geloofd, bel Bart Smit Purmerend in het stadje 😉

 7. Ik geloof het wel. Ik weet eigenlijk niet echt wat ik me bij deze uitbreiding moet voorstellen… Ik vind het nog een beetje vaag. Ik had me al helemaal verheugd op Superstar xD

 8. @Jimmy: Heb je gevraagd naar EEN sims spel, of naar sims 3 hobbies and profesions? Want wellicht komt er een DS of WII spel uit ofzo. Je hebt tegenwoordig zoveel platformen waar het op verschijnt ^^

 9. Hè bah… Als dit waar is baal ik. Ik vond hobby’s echt verschrikkelijk en het liefst zou ik Vrije Tijd deïnstalleren, maar aangezien er best een paar leuke meubels bij zaten heb ik het niet gedaan.

  Ik hoop dat het Sims 3 team er een leuke draai aan weet te geven. Het is ze in elk geval gelukt met Wereld Avonturen!

 10. Met Wereldavonturen hebben ze ons ook verrast met de puzzels dus wie weet … wel grappig om al die simsverslaafden te zien als er een gerucht is. ROFL

 11. Dit lijkt me een leuke uitbreiding. Hoewel ik nog om één ding twijfel hoe dat nou zit. Sims games komen altijd op donderdag uit. En 4 juni is een vrijdag. Daar klopt dus iets niet(of sims-games komen voortaan op vrijdag).

 12. EA moet niet zeuren………..ze mogen blij zijn dat de mensen hun VEEL TE DURE spellen gewoon blijven kopen……….maar ja dan nog zelfs al staat het nu al op een lijst………die lijsten kunnen nog altijd worden veranderd……….en EA kennende zal dat wel weer zo zijn dat het toch niet komt op de dag dat ze het in eerste instantie zeggen…….het wordt altijd wel later……..dus ja het blijft nog altijd een grote vraag of het dan ook werkelijk uitkomt……Bart Smit kan zoveel zeggen 😛

 13. Inderdaad: we zien het allemaal wel en met EA weet je het maar nooit inderdaad. Ze houden het spannend en dat is natuurlijk een PR strategie: wordt er weer veel over ze gepraat: zoals hier op deze site ROFL

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *