Je kunt gewoon niet zonder!

Deel De Sims 3 Elektrisch Voertuigpakket (EVP) is te downloaden?

AnSjJ2 meld op onze homepage dat De Sims 3 Elektrisch Voertuigpakket er is en heeft er een ingame screen van gemaakt.

Het lijkt erop dat nog niet alles online staat: we houden jullie in ieder geval op de hoogte.

| De Sims 3 Elektrisch Voertuigpakket (EVP): Toyota Set |
(link werkt niet meer)

[UPDATE]: nieuwe ingame screens van Kyta – teamlid van S3N

31 gedachtes over “Deel De Sims 3 Elektrisch Voertuigpakket (EVP) is te downloaden?”

  1. wimhuiskamp

    Ik heb de hele lijst van die site even langsgelopen. Daar staan in totaal 17 items. 8 daarvan zitten in deze set. Ik ben dus benieuwd of de resterende 9 in die andere set komen en anders zijn. Die dingen hebben in elk geval andere namen en kleuren.

  2. Thijs

    De Toyota is nu nergens meer te vinden. Er is wel een speciale pagina voor de renault en zijn pakket te vinden alles als je die download kun je het pakket niet instaleren. De omvang bedraagt ook maar 1kb uit mn hoofd. En je kunt het bestand, na het downloaden, dan ook nergens op je pc terugvinden. Iets loopt er niet helemaal 100% zoals het hoord bij EA op dit moment. Hopelijk is het morgen of, nog beter, vandaag beter.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>