Je kunt gewoon niet zonder!

Nog meer De Sims 3 Ambities screens

Bronnen: Simprograms, Sims Mixei & Sims 3 Fan

19 gedachtes over “Nog meer De Sims 3 Ambities screens”

 1. alexie

  coole screens, maarjah of we ze over 8 dagen echt gaan zien als spel weet ik nog niet zeker.

  zover ik weet is de sims 3 ambities nog steeds niet gold :S
  dus als we echt peg gaan krijgen wordt het misschien wel uitgesteld het pakket 🙁

  of ik moet gemist hebben dat er al een gold versie is, maar denk het niet.

  1. hiki

   EA is niet ‘verplicht’ om een officieel bericht te maken dat Ambities Gold is en dat gebeurt dan ook lang niet altijd. Maar je kunt ervan uit gaan dat het spel echt af is nu en dat het gewoon in de winkels ligt op 3 juni! Anders hadden we afgelopen vrijdag bij EA Nederland daar wel wat over gehoord 🙂

 2. hiki

  Tijdens de presentatie in Moskou mochten de fansites daar aanwezig elk 5 screens maken. Die moesten dan eerst goedgekeurd worden door EA Rusland voor ze online gezet mochten worden.

 3. Evelien

  ze hebben een artikel op facebook gevonden dat er een speciale uitgave komt van Ambities, maar dat hij niet in rusland uitkomt maar wel in Singapore. Publicatie in de stevige verpakking bevat een boekje met 48 pagina’s in het hoge formaat met exclusieve interviews met belangrijke personen en de geschiedenis van The Sims.

  Ik hoop dat ik het goed vertaald heb, ben nu wel benieuwd of hij wel in Nederland uitkomt, lijkt me erg leuk!

  1. hiki

   Die speciale uitgave van Ambities komt er niet in Nederland, het boekje misschien wel maar niet in het Nederlands. Ook is niet bekend wanneer dat De Sims 10 jaar boekje te koop zal zijn in Nederland. Ik denk dat ik hem ergens op een Amazon site ga kopen: maar over 2 maanden ofzo: ik wil eerst de Ambities Prima Guide kopen en dan al aardig wat geld kwijt. Het kweken van een Geldboom in real life wil maar niet lukken 😛

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>