19 reacties

 1. coole screens, maarjah of we ze over 8 dagen echt gaan zien als spel weet ik nog niet zeker.

  zover ik weet is de sims 3 ambities nog steeds niet gold :S
  dus als we echt peg gaan krijgen wordt het misschien wel uitgesteld het pakket 🙁

  of ik moet gemist hebben dat er al een gold versie is, maar denk het niet.

 2. Hele mooie screens! De beelden op screen 2 lijken wel op de beelden die ik heb gezien in Versaille in een fontein..

 3. Nee de treinen zijn decoratie geloof ik.
  Maar ik kan mij ook niet herinneren dat Wereldavonturen ‘goud’ was dus.
  Coole screens!

  1. EA is niet ‘verplicht’ om een officieel bericht te maken dat Ambities Gold is en dat gebeurt dan ook lang niet altijd. Maar je kunt ervan uit gaan dat het spel echt af is nu en dat het gewoon in de winkels ligt op 3 juni! Anders hadden we afgelopen vrijdag bij EA Nederland daar wel wat over gehoord 🙂

 4. Tja. Ik ga er in ieder geval vanuit. Heb hem al bestelt, ben ik straks weer blut (moet natuurlijk die €35 aan mijn moeder geven XD)

 5. Nieuwe bomen voor het moeras, met van die slierten van de takken? Nieuwe graspollen? nog een paar nachtjes slapen dan weet ik het 🙂

 6. Tijdens de presentatie in Moskou mochten de fansites daar aanwezig elk 5 screens maken. Die moesten dan eerst goedgekeurd worden door EA Rusland voor ze online gezet mochten worden.

 7. ze hebben een artikel op facebook gevonden dat er een speciale uitgave komt van Ambities, maar dat hij niet in rusland uitkomt maar wel in Singapore. Publicatie in de stevige verpakking bevat een boekje met 48 pagina’s in het hoge formaat met exclusieve interviews met belangrijke personen en de geschiedenis van The Sims.

  Ik hoop dat ik het goed vertaald heb, ben nu wel benieuwd of hij wel in Nederland uitkomt, lijkt me erg leuk!

  1. Die speciale uitgave van Ambities komt er niet in Nederland, het boekje misschien wel maar niet in het Nederlands. Ook is niet bekend wanneer dat De Sims 10 jaar boekje te koop zal zijn in Nederland. Ik denk dat ik hem ergens op een Amazon site ga kopen: maar over 2 maanden ofzo: ik wil eerst de Ambities Prima Guide kopen en dan al aardig wat geld kwijt. Het kweken van een Geldboom in real life wil maar niet lukken 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *