Nederlandse De Sims 3 Ambities is in huis maar …

Net als jullie allemaal zit het S3N Team nagelbijtend te wachten op het moment dat De Sims 3 Ambities op onze deurmatten valt of in de winkelschappen ligt.

Kyta heeft De Sims 3 Ambities al sinds afgelopen zaterdag, niet omdat zij een S3N Teamlid is maar omdat zij voor EA aan een ambitieus Custom Content project werkt. Kyta kan voorlopig niets laten zien of loslaten verder: dat is gewoon de afspraak.

Maar we konden het niet laten om jullie in ieder geval een foto te laten zien van de box en de inhoud van het De Sims 3 Ambities uitbreidingspakket.

Gelukkig is het bijna donderdag!

14 reacties

 1. Ik heb nu echt een kei gave familie met een stamboom! Ben ik dol op. Als ik Ambities heb jongens… 😀

 2. Nog 3 daagjes en dan kan ik preven van het beroep styliste :applaus
  Nog 3 daagjes en dan heb ik mn 2 weken zonder ambities overleeft :applaus
  Nog 3 daagjes en ik kan dat mooie Cdrommetje zelf in mn handen krijgen :applaus

 3. Ik ga al morgen kijken of ze hem verkopen, WA, de basisgame en Luxe waren alledrie twee dagen voor de datum te koop! 😀

 4. Hier hetzelfde. Ze waren er hier ook allemaal op de Amerikaanse releasedatum. En dan heb ook ik mijn 2 ‘ambitie’-loze weken overleefd, net als TenerifeTerreur. 🙂

 5. Ik weet zeker dat ik hem morgen in handen heb, heb namelijk al geleerd voor de rest van de week om Ambities meteen te kunnen spelen! 😀

 6. bij de freerecord bij mijn in de stad is er nog helemaal niks bekent van deze uitbreiding. want normaal moet het op de site staan en dan haal ik het ook een dag of 2 eerder in huis, en nu helemaal niks. erg slordig van de free.

 7. Ik overleef het wel tot die tijd:O
  Heb zaterdag auditie bij een dansschool waar alles vanaf hangt.. Ben doodsbang en flip steeds. Dacht eerst steeds aan ambities, maar nu speelt mijn eigen ambitie een beetje teveel op! Eerst ikzelf, dan mijn simmetjes

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *