Eerste exemplaren De Sims 3 Ambities te koop in Nederland

Het zijn nog maar enkele exemplaren die onze forumleden hebben kunnen kopen maar het lijkt erop dat sommige winkels De Sims 3 Ambities al aan het verkopen zijn.

We raden je aan eerst even te bellen naar de winkel voor je op je fiets springt want tot nu toe zijn de winkels die aan het verkopen geslagen zijn op 1 hand te tellen; de meeste verkopers willen De Sims 3 Ambities nog niet verkopen hoe je ook zeurt en smeekt.

Misschien dat dat snel veranderd en dat morgen meer winkels de tweede uitbreiding voor Sims 3 gaan verkopen.

In ieder geval is donderdag 3 juni de officiële release datum.

[UPDATE 1 – 31 mei] De eerste screens zijn er ook al op ons forum en die zijn van patries.

[UPDATE 2 – 31 mei] Ook Tessiegril heeft nu nieuwe screens op ons forum gezet.

[UPDATE 3 – 1 juni] Ook Mastvlag heeft nu screens op ons forum gezet en wel in deze post.

[UPDATE 4 – 1 juni] Het aantal forumleden dat nu De Sims 3 Ambities heeft is niet meer op 2 handen te tellen!

| Het ‘Ik heb Ambities!’ topic |

38 reacties

 1. Toch jammer dat er geen “vast” beleid is onder winkelketens. Lees op fora dat Bart Smit hem in sommige plaatsen al verkoopt, terwijl ik 2 Bart Smit filialen heb gebeld en die verkopen hem echt pas vanaf vrijdag.

  1. Er is 1 regel: de officiële release datum: ervoor verkopen is vette boete. Ik denk dat nu ook de Amerikaanse release datum (morgen) verwarring schept bij winkeliers. Ook denk ik dat de meeste winkeliers hun lijst met erop wanneer ze mogen gaan verkopen niet echt controleren. Hierdoor verkoopt de ene winkel wel en de andere niet, zelfs van 1 winkel keten. Ik ben te lui om alle Bartjes in Amsterdam af te gaan of ergens anders te gaan zoeken: ik wacht effe rustig af. 😛

 2. Hiki, wat jij zegt is ons vandaag zelfs letterlijk verteld: sommige winkels letten niet op de officiële releasedatum en hebben zoiets van ‘hij is binnen, dus we mogen hem verkopen’. En dat kan dus binnen dezelfde keten gebeuren, want dat hangt erg af van de filiaalmanager 😀

 3. Nou, de E-Plaza, FreeRecordShop, Bart Smit, Intertoys, Dixons, Dynabyte, Music Store en meer van die winkels verkopen hem in Purmerend nog niet 🙁

 4. Volgens Bart smit komt ie pas op vrijdag. En verder hadden ze hem bij de winekls die jimmy noemde ook niet(hier in Roosendaal dan).
  Wat me wel opviel was dat de verkoper bij Dixons zei: ”In de computer staat dat De Sims 3 Ambities gisteren(zondag dus) uitkwam, dus ik denk dat we hem binnenkort binnen krijgen.”

 5. @ wimhuiskamp: een goede relatie hebben met de filiaal manager van de gameswinkel in je buurt is essentieel: beetje slijmen, zo nu en dan een schouderklopje of een gebakje kan geen kwaad ROFL

 6. Nou ik snap het niet hoor! De BartSmit in Almelo verkoopt hem pas vrijdag. :O Nou, ik weet nog wel wat meerdere winkels te vinden waar ik hem wel eerder kan krijgen (6) .

 7. Zou het raar zijn als een kind onder de PEGI-leeftijdsgrens via Skype belt naar een van onze Bartjes in de haringstad en dan zegt met een kinderstem: ”Goedendag, heeft u toevallig het uitbreidingspakkket ‘De sims 3 Ambities’ binnen? Nee tog? 🙂

 8. nou ja dan hoef ik niet “het stadje” van Purmerend in.

  al is Bartje altijd wel wat vroegjes met het releazen van games en de gekraakte versie is verschenen op Vuse dus daar hoef je ook nog niet te kijken. niet dat ik van plan was om hem te downloaden dus dus dat wordt toch nog ff tellen 1,2,3 nachtjes slapen voor dat ik met de ‘De Sims 3 Amibities’ mijn versameling kan uit breiden.

 9. Ik heb hem besteld bij Bart Smit……..
  Maar ik weet niet of ik tot vrijdag kan wachten hoor
  Bij vuze?
  Dat heb ik ook!
  Maar ik ga hem niet downloaden, ik vind dat ‘zielig’ als je dat doet.
  Niet gemeen bedoeld.

 10. We hebben het hier niet over illegale downloads! Dank U 😛 Een echte Sims fan koopt het gewoon: dat werkt het tenminste ook!

 11. ik ben ook niet van plan om hem te downloaden dat zou zonde zijn want anders kan ik hem niet bij mijn verzameling voegen.
  ik vind het trouwens ook zielig om games die net uit komen meteen te downloaden. maar leuke spelletjes die je in geen een winkel meer kan vinden al Rollercoaster kan ik me wat bij voor stellen. maar niet als je alle fora en websites af gaat om informatie te vergaren over een spel waarvan je zeker weet dat je hem 24-7 gaat spelen dan is het inderdaad heeel zielig.

 12. en trouwens alle versies die van het internet worden af geplukt zijn na mijn mening net zo illegaal als de versies die voor de release date gekocht worden die zijn immers ook op plekken waarvan de fabrikant niet wil dat ze daar zijn. en is eigenlijk het noemen van winkels waar het nu al verkocht wordt even erg nu nog even erg als dat soort Links

  Dus we moeten hier eigenlijk onder plaatsen: O wat vreselijk dat winkels de Sims 3 ambities nu al verkopen

  en niet van: yes! ik ga morgen even kijken in de winkel

  want inderdaad een echte sims fan wacht op een legale versie

 13. Jeroentje…… De winkels kopen heus niet illegaal spul, het gaat met een vracht(schip)

  Dus als je nu winkels noemt die sims 3 ambities hebben
  is dat NIET illegaal
  links geven WEL

  Denk na:
  in de winkel kopen is legaal
  downloaden niet

 14. van de EA Store downloaden is het legaalst wat je kan doen
  en laten we hier mee stoppen want we gaan heeeeeeeeeeeel ver off-topic

 15. Ik heb ‘m net binnen gekregen 😀 Dus voor iedereen die ‘m bij BS besteld heeft: Hou je deurmat in de gaten! 😉

 16. Hij is nog niet in de schappen van de winkels in het mooie purmerend 🙁

  Maar ik heb nu wel de Sims 3 Luxe Accessoires bij dixson’s gekocht dus als ik hem daar zie en hem koop is dat 10% korting dus €27 inplaats van €30 😀

 17. Haha Ik heb em ook net gekocht by de game mania in Middelburg. Die gast by de kassa zei dat ie em vandaag binnen had en NIET eens wist van een release date. Ze mochten ambities gelijk verkopen…

 18. morge weer een drukke dag op school en vanavond naar mijn vader dus zou ik hem toch nog niet hebben kunnen spelen
  nog 2 nachtjes slapen

 19. effe 30 minuten in Twinbrook rondgekeken: holy moly pas als je het op je eigen comp ziet val je echt van je stoel. en het draait ook veel soepeler allemaal na installatie.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *