Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 Fast Lane (SP2) is er op donderdag 9 september 2010

Uit een doorgaans zeer betrouwbare bron kunnen we melden dat voor de Benelux de release datum voor het tweede accessoires pakket voor De Sims 3 op donderdag 9 september 2010 staat en niet op 14 september 2010 zoals we eerder hebben gemeld.

Uiteraard blijft deze release datum onder voorbehoud: een officiële bevestiging is er nog niet. Ook is er verder nog niets bekend over de inhoud van De Sims 3 Fast Lane.

| Sims 3 Fast Lane Stuff (SP2) – forum |

7 gedachtes over “De Sims 3 Fast Lane (SP2) is er op donderdag 9 september 2010”

  1. Romaine

    Vet gaaf dat er een nieuwe komt!! Alleen is het wel precies op men zusjes verjaardag!! Nou word lekker dubbel feesten!! Misschien geef ik hem wel cadeau aan haar!! Ze is ook gek van de sims!! Ik alleen wat meer ik speel haast te lang de sims ik heb echt alle delen van een t/m 3!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>