Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 Ambities icons pack

Sims 3 Cri heeft 152 icons uit De Sims 3 Ambities gehaald en die kun je na als PNG’s in 1 zip downloaden.

| 150 Icone di The Sims 3 Ambitions by Cri |

6 gedachtes over “De Sims 3 Ambities icons pack”

  1. hiki

    Rens van Simlicious ook gestuurd πŸ˜› die kon er ook niet opkomen :S Die icons (ook van Sims 3 en WA) gebruikte wij altijd bij nieuwtjes als we niks anders hebben: ze zijn leuk. En je kan ze gebruiken voor avatars en sigs enzo! πŸ™‚ Maar ik mis er nog wat: hopelijk komt MTS nog met een zip?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>