Content jatten bereikt nieuw dieptepunt

We zijn het wel een beetje gewend dat er content van onze site wordt gejat en meestal regelen we dit allemaal achter de schermen met een beleefde email of sites dat willen verwijderen.

Maar dit asociale gedrag heeft vandaag wel een dieptepunt bereikt met het jatten en online zetten van bijna de hele content van onze site. Dus ik nagel deze site in het openbaar aan de schandpaal!

De beheerder van deze site én de beheerder(s) van intropagina.nl is gevraagd alle inhoud die van ons gejat is, en dat is eigenlijk die hele site, binnen 48 uur te verwijderen.

| sims3niews op intropagina |

15 reacties

 1. en de naam en de guides (ben verbaast dat er nog een link staat naar jullie)

 2. Ik reken erop dat als de webmaster de inhoud niet verwijderd de beheerders van intropagina dat zullen doen. Als ze tenminste een beetje professioneel zijn ….

 3. Ze zijn bezig de boel aan het verwijderen: er staat nog veel op. Proberen ons te chanteren helpt daarbij echt niet dus het moest maar even zo openbaar – alleen dat lijkt effect te hebben!.

 4. Je wil niet weten wat we nu binnen krijgen: ook scheld mails … zogenaamd anoniem maar die krijgen we nooit dus ….. 😛 ach … sommige kids he …..

 5. Ja inderdaad.. ’t is gewoon asociaal om content rechtstreeks te jatten. Je steekt er tenslotte een hoop tijd en energie in.. beetje jammer dat sommige mensen hier geen rekening mee houden!

 6. Lijkt mij eerder iemand die flauw probeert te zijn.
  ’t lijkt mij gewoon zonde van je tijd om alles kopiëren en plaatjes te gaan bewerken. Of mensen niks beters te doen hebben :rolleyes:

 7. Die site lijkt nu eindelijk opgeruimd te zijn. Op de vraag of die persoon nu bij ons teamlid kan worden heb ik afwijzend gereageerd! 😀

 8. ik heb die hele site al weggevaagd voor jullie, dus niet verder seuren please, i kwas zelfs no gwel gehecht der aan, maar ik heb hem al verweidert, vriendenlijk groeten de beheerder van online tips map, die niet meer bestaat

 9. Wat sneu zeg.. Mooi dat het nu allemaal verwijderd is. Zou toch wat zijn, je steekt een hoop tijd en moeite in je content, en iemand haalt even de kopieerder eroverheen, pfff

  1. Ik zet hier een slotje op: jammergenoeg was een post als dit even nodig. Verdere maatregelen tegen deze gast worden binnenkort genomen.

Reacties zijn gesloten.