Sim Universe: review De Sims 3 Ambities

De Sims 3 Ambities is echt een heel gevarieerd spel! Je hebt er zeker urenlang spelplezier mee! De beroepen zijn stuk voor stuk zeer uitgebreid en zijn ook weer heel anders van elkaar. Bij privédetective zijn er vele verschillende quests dat je nauwelijks twee keer dezelfde quest tegenkomt. Natuurlijk zul je ze wel op een gegeven moment allemaal gezien hebben, maar er zijn er echt ongelofelijk veel en ze zijn ook bijna allemaal vrij lang. De verhaaltjes zijn ook altijd heel grappig; je Sim heeft altijd van die droge opmerkingen tussendoor en de dingen die je moet opsporen/oplossen zijn ook heel komisch.

| Ambities review |

8 reacties

 1. @MariskaAmy: Heb ik dus ook, Detective word echt saai, want ik krijg al 8x op een rij dezelfde opdracht van de verloren tandenborstel… 🙁

 2. Je kan op een gegeven moment toch een prive detective bord krijgen met opdrachten erop? Misschien staan daar nieuwe opdrachten op?

  nivaeu 6. Privédetective – §850 per week – Bord met Zaken voor Privédetective

 3. Persoonlijk vind ik detective niet zo leuk. Je hoeft zelf helemaal niks te doen, gewoon op de opdracht klikken en doorgaan.

  Dus ik ga snel iets anders proberen 🙂

 4. Ik ben ook met mijn 2de zaak bezig nu.

  Nu moet ik bij deandre wolf? zijn computer hacken,

  Nu ben ik al 3 keer zijn huis doorgeweest maar ik kan niet eens zijn computer vinden

  Wie kan mij helpen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *