Officiële aankondiging De Sims 3 Supersnelle Accessoires

Riemen vast…De Sims 3 Supersnelle Accessoires komt eraan!

Doe je gordel om en zet je schrap…dit wordt een wilde rit! Deze herfst brengt de Sims studio het nieuwe accessoirespakket De Sims 3 Supersnelle Accessoires uit.

De Sims 3 Supersnelle Accessoires is het eerste accessoirespakket waarbij je Sims ook een aantal gloed nieuwe wagens tot hun beschikking krijgen! Met dit uitbreidingspakket kun je kiezen uit verschillende lifestyle opties: racing, intrige, rockabilly en klassieke luxe. Elk van deze stijlen biedt unieke items om je Sim uit te rusten met de nieuwste mode, meubelaccessoires en voertuigen.

Bouw de ultieme garage om je scheurijzer, professionele racewagen of zelfs motorfiets te stallen. Zo kun je ze bijvoorbeeld een racepak met sponsorlabels, muurtekens in neonverlichting, werktafels, gereedschapskisten en nog veel meer geven!

Bezorg je Sims de bolide van hun dromen en de levensstijl die erbij past. Met De Sims 3 Supersnelle Accessoires creëer je de ultieme ervaring voor de autofreak die altijd al in je zat.

29 reacties

 1. Er staat een foutje in:

  ‘Doe je gordel om en zet je schrap…dit wordt een wilde rit! Deze herfst brengt de Sims studio het nieuwe accessoirespakket De Sims 2 Supersnelle Accessoires uit.’

  Het moet de Sims 3 zijn 😛

 2. Fout in de tekst is gecorrigeerd op de officiele site en nu dus ook hier, en ja 9 september is de release al is dat niet officieel.

 3. Ik vind de naam juist wel leuk:D
  Maar er staat (geloof ik) nog een vout in… “gloed nieuwe”, is dat niet een woord?

  Ik ben anyhow verkocht! Al hoop ik inderdaad wel op eco-items…

 4. lijkt me wel een leuk pakket vooral nieuwe auto’s in het spel nu zijn alleen maar van die stomme family auto’s in het pakket zitten ook race auto’s en wat me al helemaal bevalt is dat het net een jaren 50,60,70,80 look is (of style).

 5. Ik ben ook geen autofan, maar die retro-dingen zijn wel leuk!
  ik kijk wel als er nieuwe screens uitkomen, ALS die uitkomnen…

 6. Ik ben tot nou toe nog in de race. Ik vind de nieuwe stijlen wel leuk en de jaren ’80 spreekt me sowieso wel aan. Ik ben benieuwd! (Hopelijk komt er een filmpje van). 😀

 7. Niet verwacht, zo’n pakket. Had toch vaak het idee dat Sims voor meiden was en auto’s voor jongens. Anyway, ik vind het helemaal super… Nu hopen dat er ook wat ‘normale’ auto’s tussen zitten!

  Nu moet ik eerlijk bekennen: als ze een barbie-uitbreidingspakket zouden maken zou ik hem zelfs nog kopen. Er zit altijd wel iets leuks bij naast het feit dat een complete serie zo mooi in de kast staat 😉

 8. Voor de auto’s hoef je het niet echt te doen, FreshPrince maakt ook ontzettend mooie auto’s en die zijn gratis. En de rest…niet echt heel interressant, maar dat is mijn mening 😉

 9. hmm… ik ben nooit echt bezig met auto’s eigenlijk… voor mij een beetje overbodig om hier een heel nieuw accesoirespakket omheen te bouwen Ö had liever iets als Sims Buitenleven accessoirres gehad, zodat je mooie nieuwe spullen hebt om het buiten ook helemaal af te maken, haha.
  maar hoe dan ook, ik ga hem sowieso kopen, het zal wel weer heel leuk zijn! Had eerst van amibities ook niet echt ambitieuze verwachtingen, maarja.

 10. Ik vind idd ook dat ze met huisdieren moeten beginnen!
  Daar was ik met sims 2 al verslaafd aan.
  En ik mis met sims 3 nog wat leukere familie auto’s ..
  mja ;p

 11. Heb uhm woensdag in engeland gekocht voor 7 pond dus prijs valt mee.
  Heb tot nu toe alle uitbreidingen maarja heb al gelezen dat de volgende er binnenkort aankomt.
  De sims 3 na middernacht.
  Hoop niet dat ze teveel uitbreidingen maken.
  Heeft me op de sims 2 een fortuin gekost >..< het is dat ik alle spellen wil anders had ik het niet gekocht

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *