EA: meld problemen met de Nederlandse Creëer een Patroon

We konden al eerder melden dat de Nederlandse versie van De Sims 3 Creëer een Patroon niet goed werkt, zie ook deze post op onze site.

We hebben even contact gehad met EA Nederland en Anita, Community Manager van EA Benelux, heeft nu op het officiële forum een topic geopend waar je je errors & bugs kunt melden.

We hopen dat iedereen dat ook doet: hopelijk is de bug in de PC versie van de tool dan ‘snel’ verholpen.

Beste Simmers,

Op dit moment is de Creëer een patroon-tool tijdelijk niet beschikbaar in verband met een bug in de Nederlandse versie. Later vandaag zullen wij de tool wel opnieuw aanbieden met het advies alleen de Engelse installatie te gebruiken.

Op dit moment kunnen we nog niet zeggen wanneer deze bug verholpen gaat worden.

Bij het oplossen van deze bug kunnen we jullie hulp goed gebruiken. Zouden jullie ons daarom kunnen laten weten:
– Wanneer deze error ontstaat (bij welke actie)
– Of Creëer en patroon zich vervolgens afsluit of dat je nog verder kunt gaan.

Op deze manier kunnen we het probleem verder onderzoeken. Alle aanvullende info is welkom.

| Creëer een patroon-tool – bug melden |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws Getagged

8 reacties

 1. Volgens mij klopt het niet helemaal.
  Je moet een screen met de foutmelding in het Engels geven, terwijl hij voorkomt als je hem in het Nederlands installeert :S

  Of begrijp ik het verkeerd 😀 (bv. dat de beschrijving in het Engels moet)

 2. Ik heb de tekst van EA al een beetje aangepast: alleen dat IN HET ENGELS tussen haakjes gezet. Denk dat het ook op het kantoor van EA heet is. Of ze bedoelen dat ze liefst hebben dat je het probleem ook even in het Engels beschrijft: dan kan het meteen naar de Sims Studio verstuurd worden en hoeft EA niet eerst te vertalen? Ik gok ook maar wat! 😛

 3. Nee, zou better zijn als EA eerst iets af maakt voordat ze met wat anders komen. En zelf deze tool vind ik niet super. Want je kunt niet eens je paroonen zien in die prview in de tool. En De meer is ook jammer dat het allen dat vierkante patroon is en niet iets wat zo hoog is als de muut zelf zodat je in mooi muur kunt maken met bijvoorbeeld een mooi foto van een eiland of een dier.

  Messien dat dat nog gaat komen in een update voor creat a pattern. 😀

 4. De tekst die SimGuru Nita in de post op het officiële forum heeft gezet is veranderd en ook onze post is daarom aangepast.

 5. ik heb de Creëer een patroon-tool nu wel gewoon kunnen downloaden maar nu wil ik een persoonlijk plaatje gebruiken als patroon maar het lukt niet weet iemand hoe dat moet of wat ik fout doe ? of ben ik in een verkeerd forum ?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *