Gerucht: Sims 3 Huisdieren / Pets in Februari 2011?

Er zijn altijd wel geruchten over nieuwe uitbreidingen voor De Sims 3 en héél soms blijken ze achteraf te kloppen.

Op het EA UK forum meld iemand dat er in het augustus nummer van het Engels gamesblad PC Gamer melding wordt gemaakt van De Sims 3 Huisdieren die in februari 2011 te koop zal zijn. Het bericht wordt nog eens bevestigd die een andere lezer die het ook in de PC Gamer heeft gezien.

I was reading the Pc Gamer for August 2010 and there was some info about sims 3 pets being relead in feburary 2011.

We moeten nog maar even afwachten of dit bericht klopt: wel zou het een uitbreiding zijn waar erg veel trouwe Sims fans al sinds de release van De Sims 3  op zitten te wachten.

[UPDATE]: Het gerucht over De Sims 3 Dieren blijkt helaas niet te kloppen, het genoemde artikel in de PC Gamer blijkt een fantasie verhaaltje te zijn over mogelijke uitbreidingen van verschillende games.

78 reacties

 1. Jazeker! 😀
  Maar jeetje… februari is nog ZO ver weg!!! Ik wil mijn katjes terug!

 2. Omdat Xelles op dit moment zijn studiejaar aan het afronden is en de pagina is er allang alleen de banner nog niet.

  En ONTOPIC maar weer! Offtopic wordt gedelete!

 3. oke, ik wist al dat de pagina der was, want ik kijk elke dag naar jullie super site, maat ik d8 dat jullie het vergeten waren, dus helpte ff met herrineren

 4. ^ Offtopic?

  @topic; Mm, dit is weer een heel andere datum dan Bart Smit gaf voor EP3, en volgens Bart Smit komt er wel een nieuwe SP (nummer 3) uit in Februari … xD

 5. Als dat zo is, houd ik voor altijd van de Sims 3!

  Wereldavonturen —> Saaaaai
  Ambities ——> ongelooflijk slecht.

  En als huisdieren komt, ben ik zo blij. Maar het duurt nog wel lang Februari, ik bedoel dat is meer dan 6 maanden verder van ambities. 🙁

 6. Yannick stop eens met offtopic spammen! Ik zal je berichten verwijderen.

 7. Ik heb ook ergens gelezen over een gerucht van: Sims3 Boederijleven.
  Misschien is dat wel huisdieren. Maar februari dat duurt nog lang zeg.

 8. Ja………Dit is nou de uitbreiding waar ik op sta te wachten.

 9. Neem het maar met een flinke korrel zout anders is de teleurstelling te groot als het niet blijkt te kloppen!

  🙂

 10. Maar dan met wat spannende dieren: kippen en geiten en natuurlijk lama’s LOL

 11. Als dat waar is, dan is het wel laat hoor.. normaal zou er een uitbreiding rond november uit moeten komen als je de release data van de andere spellen bekijkt.. Ik wil trouwens liever seizoenen eerst!

 12. woew huisdieren (er gaat nog een gerugt over sims3 after dark)

 13. Ben wel blij dat er eindelijk naar de fans wordt geluisterd (als dit gerucht klopt, tenminste). Wereldavonturen en Ambities waren volgens mij niet echt van die paketten waar mensen om hebben gev raagd, als jullie begrijpen wat ik bedoel.
  Bovendien is dit een veel fijner idee, want dit is een uitbreiding waarmee je het leven als gezin completer maakt, en niet het leven als individueel persoon (zie wereldavonturen en ambities).
  En hoewel de nieuwe functies van bovenstaande paketten best leuk zijn, ben je er gauw mee uitgespeeld. Ook zijn dieren een stuk realistischer.
  (Wereldavonturen: ja hoor, je gaat gewoon even tussendoor voor maar een paar dagen tombes verkennen.
  Ambities: kom op, spokenjager?)
  Hoewel het misschien wel zo lijkt, is er weinig mis met deze uitbreidingen, maar je kunt er ook zo lastig mee combineren.

 14. Ik weet niet of dit waar is, want dat is 8 maanden na ambities… Ik denk dat het volgende uitbreidingpakket vlak voor kerst komt, dat is grote business voor EA. Decembet is sowieso al logischer, want dat is 6 maanden na ambities en de Sims uitbreidingen komen altijd ongeveer 6 maanden na de vorige…

 15. Hoopt op die korrel zout en duimt dat huisdieren er niet komt.OF het moet echt heel anders zijn dan in sims2 Dat trage gedoe als die beesten snachts wakker werden en je zonder cheat kon gaan zitten duimen draaien.
  Met cheat kon je ook niet echt veel doen maar ja dat was beter dan duimen draaien.

 16. wat voor monster zou er dan zijn (ja ik ben zo’n gast die van de monsters hou, heb je daar problemen mee?! of heb ik gewoon iets van je aan? xD), ik hoop namelijk dat de vampier weer terug komt.
  en ik hoop dat de dieren keuze wat uitgebreider is en niet alleen hond, kat, cavia (die nouwelijks iets doet dan eten en doodgaan, en een vogel (die niet zo veel verschilt met met de cavia, behalve dat deze kan leren praten).

  misschien komt het aapje terug van DS1Beestenboel xD

 17. Dit betekend overigens niet dat er geen uitbreiding komt in het najaar van dit jaar. (PS. de reden van de geruchten van After dark zijn om dat een bepaalde verkoopsite mailtjes rondstuurde met de vraag om het te preorderen. Bron: snooty Sims)

 18. Voeg de optie: ”Hond uitlaten” dan toe en maak een speciale buurt met veel open velden.. het liefst vlak 😉

  Of gewoon De sims 3: Dieren met een huisdier en een dierentuin(!)

 19. Nogmaals: Wat wordt er bedoeld met After Dark? Zoiets met monsters?

 20. Ik wil niet veel zeggen, maar monsters vind ik maar onrealistisch. Dieren is een goed idee! Lekker uitgebreid. Laten we het hopen.

 21. ik hoop dat er een labrador bij zit ( kan ik mn gezin afmaken XD )

 22. ^Vast wel, het is een van de meest bekende hondenrassen, geloof ik.
  En anders is er vast wel een manier om die na te maken 😉

 23. Ik wil een Border Collie =D
  Maar iig,
  ik hoop zo dat dit waar is! ;o

 24. Ik zit ook al zo lang te wachten op een sims 3 huisdieren!
  de sims 1 had het ook.
  Het zou cool zijn als het egt zo was dat de sims 3 huisdieren zou komen!

 25. het lijkt me echt super leuk sims 3 huisdieren maar ik hoop dat er nu ook paarden bij zitten waar je mee dressuur kan rijden en springen. en niet zoals bij die stomme andere spelletjes waar bij je alleen kan springen. en dat er ook een beetje de echte bewegingen bij zitten van de dressuur van de b t/m internationaal. en met springen dan het zelfde

 26. heb jeecht huisdieren ik weet aleen dat er vissen zijn want ik heb nog nooit een kat een hamster of een hond gehad maar hoe krijg je die dieren? verzend het naar mij Helin

 27. Voor De Sims 3 zijn er geen huisdieren: dit is een oud gerucht dat die er misschien gaan komen maar het blijft dus een gerucht.

 28. Halloooootjes!!
  Ik wil even vertellen (ik woon in Amerika, mijn vader die werkt bij EA games!!! we komen allemaal uit Nederland maar voor zijn baan in Amerika)
  En hij heeft me verteld dat de mensen van EA games een nieuw uitbreidingspakket aan het maken zijn!!! er komt er 1 in Februari 2011 Hij mocht niet vertellen welke het word maar hij gaf me toch een hint en hij zei dat het veeel uitgebreider word dan in sims 2 en hij heeft me nog 1 hint gegeven en dat was dat het iets met dieren zou zijn!!!Dus blijf hopen, bidden en duimen dan komt alles uit!!!
  Ik hoop echt dat ze het uitgebreider gaan maken men vader zij dat We er over 2 maandjes snel achter zullen komen. Mijn vader zei dat er elke 2 maanden een nieuw uitbreidings of accessoires pakket komt nu is de laatste accessoires pakket buitenleven die ongeveer over een paar dagen in de winkel zal komen en dan in februari komt dan dat nieuwe!!!
  Het klopt precies kijk maar (dit is de volgorde) :wereldavonturen 2 maanden later,Luxe accessoires 2 maanden later, Ambities 2 maanden later, supersnelle accessoires 2 maanden later, Na middernacht 2 maanden later, Buitenleven accessoires 2 maanden later, Het geheime uitbreidingspakket!!!

  Verheug je er maar op dat er 1 komt in Februarie 2011!!!

 29. Er stond nu al even express feature pack!!!!

  Veel plezier!!! ermee maar hij kost ongeveer 34.95!!!

 30. luister eens goed middernacht is er vampieren dus ken je nog sims 2 nachtleven het duurde maanden voor huisdieren waarom zie de prijs van midernacht duur waarom vampieren het kan nie dat na het accosoirespakket buitenleve komt 3 februarie al zoiets als lievelingsdieren komt betekent huisdieren zie zelf de meeste spelers kopen iets met magische wezens spijtig moet ik nu zeggen dat het maanden kan duuren mieschien 2012 ps op je startpagina als je je sims opstart komt een balk met alle sims pakketen die je hebt een lange balk nog iets wist je dat bij een uitbrieding ook een stad komt en dat het na een assosoires een uitbrijding komt als na buitenleven het volgende komt bedenk maar een titel en een naam voor die stat
  groetjes
  levi billen
  ben 12 jaar

 31. ik wil mijn weerwolf trug en hele stad een weerwolf maken in sims 2 had ik heel de stad tot een weerwolf gemaakt maar spijtig zoals hiki zegt geen pets jammer

 32. Wanneer komt ie nou precies uit? Want ik denk wel dat ie ooit uitkomt… Ik hoop met paarden enzo.
  Doeii!

 33. waarschijnlijk oktober dit jaar
  maar dat is allemaal nog afwachten
  laten we eerst maar middeleeuwen spelen en dan uitkijken naar de sims levensweg

 34. het is nu al februari geweest wel sims 3 buitenleven maar geen sims 3 pets 🙁 ik hoop echt dat ie dit jaar echt komt dan zoow ik zo hard gillen echt waar sims 3 huisdieren vet!!

 35. de sims 3 huisdieren komt vroeger hoor schrijf op het laatste paarden zijn er herten stinkdieren waarschijnlijk mollen en natuurlijk vissen honden wolven katten en vogels o ja er komt een sims uit die levensweg heet 2 juli maar de gezegde datum van huisdieren is gerucht niet februarie maar iets rond 11 october 2011 plus weerwolf is er en nog meer hoor er zouden buiten die dieren die ik genoemd heb nog tal van andere zijn ik hou jillie op de hoogte

 36. de sims middeleeuwen is da het zelevde ans de sims 3 of ni ?.

 37. Heel mooi ik wist het. Ik heb het filmpje op youtube gezien. ik moest er zelfs om huilen nee echt waar. Hele mooie honden katten en zelfs paarden dat is het mooiste wat er is.

 38. volgens mij komt ie uit in oktober 2011
  dat heb ik in ieder geval gelezen…

 39. heel jammer dat het een fabel was, ik hoop met heel mijn hart dat sims 3 huisdieren toch nog uitkomt

 40. Kan niet wachten op Sims 3 huisdieren! Kan ik eindelijk mijn hele familie maken met de katten, die horen er natuurlijk ook bij!

 41. chaimea die foto klopt echt niet! je ziet dat is gwn de kaft van gwne sims 3 hebben ze gwn gefotoshopt hoor dat zie je echt

 42. mar als je bij youtube sims 3 unleashed kijkt staat er wel een filmpje van sims 3 huisdieren de trailer ervan

Reacties zijn gesloten.