Gerucht over De Sims 3 Dieren / Pets blijkt niet te kloppen

Het gerucht over De Sims 3 Dieren blijkt helaas niet te kloppen, het genoemde artikel in de PC Gamer blijkt een fantasie verhaaltje te zijn over mogelijke uitbreidingen van verschillende games. Zie ook deze post op onze site.

| We’ve been pranked: Rumored ‘Sims 3 Pets’ in Feb 2011 is false |

Maar niet getreurd: persoonlijk kan ik me niet voorstellen dat het Sim Team De Sims 3 geen dieren gaat geven, de vraag is alleen wanneer!

34 reacties

 1. Had wel verwacht eigenlijk.. het duurt dan toch veel langer voor er een uitbreiding komt.. normaliter zou er eentje in november/december moeten komen. Dieren komen er toch wel.

 2. Ik hoop niet dat ze er weer een hele uitbreiding om heen bouwen. Je kunt zeggen wat je wil maar de huisdieren uitbreiding van Sims 2 was ook maar magertjes.

 3. Wat jammer……….maar dat het een keer komt dat hoop ik wel.

 4. Nou, het ene gerucht blijkt niet te kloppen, komt er weer een ander gerucht… Ach, het zal altijd blijven doorgaan 😉

 5. echt, ik snap niet dat ze er nog geen een hebben gemaakt, ze hebben zo veel verdient aan de sims 2 huisdieren,
  zo veel mensen op internet vragen er nu al naar, al 2 jaar op zn minst, ik snap het niet!!!!

 6. ik wil heel graag dat er sims 3 pets komt.
  als dat er is wordt het spel duizend keer leuker.
  dieren horen erbij anders heb ik ook geen zin meer aan om het te spelen. ik wil het verschrikkelijk graag.mensen houden van dieren hond en katten en nog meer.zo word het spel nog gewilder. als het in de winkel ligt maakt het me niet uit hoeveel het kost.
  als er staat op die dag is het verkrijgbaar zal ik het in mijn agenda kalender zetten. want ik ben dan de eerste die hem koopt.

  xxx anne ps. sim teams als je dit leest doe het voor je fans

 7. Ja, erg jammer. Maar het zal vanzelf wel komen. De sims makers weten zelf ook wel denk ik dat huisdiereen in de sims een hit zijn! Nu kun je alleen maar een vis hebben maar als we nog een halfjaartje wachten komt er mischien vanzelf wel sims 3 huisdieren!

 8. ja er komt vast wel een keer een sims 3 dieren maar dan hoop ik met katten honden maar ook andere dieren Zoals paarden, konijnen, enz.

 9. ik vind het echt jammer had er op gehoopt…
  kunnen ze er niet gewoon een bij doen?!?
  het lijkt me zooooo leuk!

 10. Niet betreurd the sims 3 pets komt waarschijnlijk wel maar ze zijn nog aan het nadenken over de uitbreiding hij komt niet in 2011 uit maar heel mischien in 2012:P

  1. Ik zal jullie vertellen er blijven altijd maar geruchten rond dwalen. maaar uiteinelijk komen ze wel uit maar niet op de goeie datum!!

 11. jammer ja het kan niet heb ik al gezegt dat er na middernacht al iets als lievelingsdieren komt

 12. Ach, ben er niet echt treurig om hoor.
  Maar liever pets dan die flauwekul van buitenleven!!
  Volgens mij is dat puur om het geld want de sims hebben al een buitenleven. Je hoeft maar een bbq aan te schaffen et voila..!!
  Nothing special dus. Als ze bij EA echt iets willen doen voor de fans en niet voor hun portemonee dan inderdaad: huisdieren, seizoenen en dat ze in godsnaam eindelijk iets doen waardoor je die babies op een fatsoenlijke manier mee kunt nemen wanneer jou sims hun huis uit willen!!(wandelwagens e.d.)

 13. ^maar buitenleven is ook een accessoirepakket en ik denk dat er een heleboel fans zijn die wel wachten op nieuwe tuinstoelen, bbq’s etc. 😉
  Bovendien is seizoenen in de maak en huisdieren komt vast nog wel. 🙂

 14. Heel jammer dat er nog geen huisdieren komt. Maar als ie komt hoop ik dat je vogels kunt houden en die ook dingen kunt leren enzo.

  En weet je wat ik ook heeeel handig zou vinden: een wenteltrap en trappen met 1 of 2 hoeken erin, ik snap echt niet dat dat er niet gewoon standaard in zit. Die rechte trappen zijn soms zo enorm onhandig in je ruimte :-(. Dat is ook de hele reden dat in de meeste echte huizen geen rechte trap zit.

 15. Iedereen hoopt nog op huisdieren dus wie weet. En wenteltrappen zouden wel mooi zijn ja. Liften passen soms niet als je een ouderwets huis maakt en met liften gebeuren wel eens ongelukjes :-O

 16. Wel jammer dat hij nog niet uitkomt. Maar er is wel een sims beestenboel en een sims 2 huisdieren, dus waarom niet bij de sims 3?

 17. Ik begrijp niet waarom ze gewoon geen wandelwagens maken.. en het domste is dat als je bevalt krijg je zo’n maxicosi waarom kan je die niet gewoon houwen?? zo stommm!!

 18. er komt eene met huisdieren maar nog even wachten

  voor de spelers van gta komt gta5 mischien in 28 april 2011
  of jullie

 19. logisch dat ze de huisdieren pas veel later doen.
  de sims 3 huisdieren is een spel dat haast iedereen wilt,
  en dat weten de makers ook. daarom wachten ze zodat de spelers ook wachten tot ie komt en intussen komen er ook nog andere uitbreidingen en die kopen ze dan ook .
  wat ik hiermee bedoel is dat als de mensen huisdieren hebben ze mischien zeggen dat ze dan alles hebben wat ze nodig hebben en dan die andere pakketten mischien niet meer kopen..

 20. Jammer want ik wacht er al op sinds ik de sims 3 heb.
  Ik heb mijn gezin na gemaakt maar er ontbreekt maar 1 ding en dat is Dushi onze hond.
  Ik snap wel dat ze ff wachten maar als huisdieren er is dan is mijn sims familie compleet.
  Dus ik hoop dat ie snel uit komt.

 21. Er komt in oktober een “Sims 3 Huisdieren” en het is supercool! Je kunt er natuurlijk honden en katten bij je huishouden voegen, maar je kunt ook paardrijden. In het park kun je wilde stinkdieren tegenkomen en tussen de vuilnisbakken zoeken wasberen naar voedsel. Waarschijnlijk zijn er ook knaagdieren en vogels, zoals konijnen en ara’s of cavia’s en parkieten. Zoek ook eens op YouTube “The Sims 3 Pets” en je krijgt een korte trailer te zien van ongeveer vijftig seconden.

 22. das was al even bekend 😉
  de trailer mag niet vermeld worden (als het goed is 😕 )

 23. das stom zeg !! maar ja ik denk inderdaad dat ie wel komt maar nog niets bekent is allen geruchten!!

 24. hij komt wel aleen is nog niet bekent waarneer

  en je hebt nu ook paarden!!

Reacties zijn gesloten.