Mogelijke oplossing voor problemen bij laatste De Sims 3 patch

Bij niet iedereen lukt het om de laatste patch, zie dit bericht op onze site, werkend te krijgen. Op het Amerikaanse forum wordt nu deze oplossing gepost door een SimGuru, dezelfde oplossing die we bij problemen met eerdere patches ook al gemeld hebben.

For those with these issues it is highly recommended to follow these steps.

• Uninstall EA Download Manager
• Reboot your machine
• Obtain the latest available version here: http://eastore.ea.com/eadm
• Open EA Download Manager to ensure that the Download Manager is fully up to date
• Open The Sims 3 Launcher

At this point the Launcher should prompt you that there is another available update and all products will be properly in sync.

SimGuruBrent

Eigenlijk komt het erop neer dat je de EA Download Manager moet uninstalleren, je computer opnieuw moet opstarten, de nieuwste EA Download Manager moet installeren en openen zodat deze uptodate is en dan De Sims 3 Opstarter moet openen.

Hopelijk werkt deze oplossing voor sommige Simmers, we houden jullie op de hoogte als er andere oplossingen worden gemeld.

10 reacties

 1. Wat mij ook al eerder is opgevallen: de launcher werkt alleen het basisspel + laatste uitbreiding bij. Als je alles hebt zullen Wereldavonturen + Luxe Accessoires standaard niet gepatched worden. Misschien is dat met die nieuwe versie van EADM veranderd en wordt wel alles bijgewerkt, weet ik zo niet.

  Op http://www.modthesims.info/wiki.php?title=Game_Help:TS3_Patching:Patch_Download vind je alle patches als download (scroll naar “Downloading for Windows Systems”). Zie ook http://www.modthesims.info/wiki.php?title=Game_Help:TS3_PatchingEPSP 🙂

 2. Op veel sites wordt aangeraden om de patches inderdaad te installeren zonder de Launcher / Opstarter dan schijnt het wel te werken. Nadeel daarvan is dat je betrouwbare links naar de patches moet hebben dus handig die pagina! 🙂

 3. Ik heb de sims maar opnieuw geinstalleerd zonder patches. Aangezien mijn spel compleet crashte telkens door die update

 4. kan iemand me helpen??

  Als ik mijn sims opstart Met wereldavonturen
  en ik kom op het hoofdmenu,dan staat er geloof ik , fout melding bekijk details in het logboek~??

  En dan klik ik op ookee,
  en dan g

 5. Mijn Sims 3 spel doet het dus niet,, via die link van handmatig patchen zegt ie dat het console pad verkeerd is ofzo in iedergeval mijn spel is dus niet in orde :S iemand helpen???

 6. ik kan mijn sims niet eens meer verwijderen :S krijg foutmelding:

  Er is een fout (-5005 : 0x80070002 opgetreden tijdens het uitvoeren van de setup.
  Controleer of alle eerdere installatieprocedures zijn voltooid en andere toepassingen zijn gesloten.
  Neem contact op met uw leverancier als de fout zich blijft voordoen: Electronic Arts (http://www.TheSims3.com)

  Iemand enig idee?

 7. ik heb het probleem dat ik niet van fammilie kan wisselen in stad bewerken. ik heb 2 fammilie´s gemaakt en ik kan niet op de tweede spelen. als ik wissel loopt mijn spel vast.

 8. Hoi,

  mijn aima 3 valt steeds uit,
  en geeft aan dat hij de grafische kaart niet kan vinden.
  en heb een nieuwe sims 3 gekocht, en doet precies het zelfde, de sims heeft het altijd goed gedaan op de pc, heb een nieuwe videokaart, en heb windows 7 erop deed het altijd super goed maar nu valt hij uit, en dan geeft de pc aan dat er een probleem is gevonden maar niet verholpen kan worden, iemand een idee?

  groetjes kimberlie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *