Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Ambities, De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

De Sims 3 Ambities tips en tricks op Sim Universe

We hebben al eerder in dit bericht op onze site aandacht besteed aan de De Sims 3 Ambities tips & tricks pagina’s die Sim Universe online heeft gezet en de afgelopen dagen zijn er op Sim Universe 2 nieuwe pagina’s toegevoegd:

| Uitvinden | Binnenhuis Architect |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>