Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 Mijn Pagina aanpassingen

Sinds gisteren zijn er veel meer mogelijkheden gekomen om je Mijn Pagina op de officiële De Sims 3 site aan te passen. Je kunt met de onderdelen schuiven, je hele pagina aanpassen met andere kleuren en achtergronden om zo helemaal je eigen styl te maken.

Bovendien zie je zodra je op de officiële site bent ingelogd meteen of je post, vriendenverzoeken en cadeautjes hebt.

Enfin: jullie moeten zelf maar even gaan kijken wat er allemaal veranderd is:

| Mijn Sims 3 Pagina |

4 gedachtes over “De Sims 3 Mijn Pagina aanpassingen”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>