Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims Plumbob Led verlichting!

Al lange tijd heb ik op zoek naar deze De Sims Plumbob (Kerst) verlichting en gisteren heb ik er via via eindelijk eentje binnen gekregen en daar ben ik erg blij mee vooral omdat er hier in Nederland gewoon niet aan te komen is.

Maar ik denk niet dat ik ga wachten tot de Kerst om deze verlichting op te hangen: daar is die veel te leuk voor.

16 gedachtes over “De Sims Plumbob Led verlichting!”

 1. astebest

  @yannic
  1 het is een collectors item (die zeldzaam is verzamelen dus)
  2 het geeft licht waar je naar kunt kijken
  3 je kunt er ook mee gooien XD

  zo zie je hebt er genoeg aan 🙂

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>