Wat meer details over De Sims 3: Na Middernacht

World of the Sims heeft wat nieuwe informatie die via SimsCookie binnen is gekomen uit een interview met Luc Smith van EA over de derde uitbreiding voor De Sims 3 vertaald:

* Een stedelijke omgeving.
* Beroemdheden kunnen op de vlucht voor de paparazzi
* Nieuwe faciliteiten.
* Je kan een vampier worden.
* Enkele nieuwe beroep: Acteur, Barman
* Je Sims kunnen in een serie spelen en worden zeer goed betaald!
* De paparazzi kan schandalen en uw prive-leven blootleggen.
* Je kan in een band zitten en dan nog een extra baan nemen (als ik het goed heb vertaalt)
* vampieren zullen slapen als het dag is, en zullen niet eten zoals de andere sims

| Interview Les Sims 3 : Accès VIP |

19 reacties

 1. EIN-DE-LIJK… een soort van Sims Superstar terug. Hier heb ik op zitten wachten. Nu nog een dieren uitbreiding en het is weer perfect allemaal. ^_^

 2. ja ik kijk er ook naar uit goe je als super star door het leven kan gaan en in de vip kan los gaan

  maar ik ben toch ook wat benieuwt naar de buiten wippers
  denk dat lachen zal worden

 3. Eindelijk :)!
  Ik vond nachtleven altijd al een erg leuke uitbreiding en nu hebben m’n sims ook eens wat te doen in hun vrije tijd :P, en het lijkt me idd ook wel erg leuk als je sim een ster kan worden.

 4. Nou ik denk dat dit alles behalve een Sims Superstar achtig iets gaat worden hoor.. In DÉ Sims Superstar kon je veel meer doen op Superstar gebied.. Liedjes opnemen, Jingles inzingen, modeshow lopen, acteren e.d. Ik denk dat dat hier niet in zit.

  1. De banner staat nu bovenaan: de mini banners aan de zijkant worden geupdate als Xelles terug is van vakantie. Ik kan ze zelf veranderen maar als er iets mis gaat weet ik niet hoe ik terug moet veranderen. Dus even geduld: het is nu eenmaal vakantie tijd!

 5. Hahaha, simbot in de nachtclub. ;P
  @ Patricia, Ja, maar er moet ook nog iets met weer komen, en dan heb ik het niet over die mistbol (wat me tot nu toe overigens ook niet is gelukt) maar echt seizoenen zegmaar. dan is het voor mij ook compleet.

 6. hey, kheb sims 3 late night gekocht en heb sterrrenniveau 2 maar ben voor schqnde gezet weet iemand waar ik de papparazi kan vinden??
  plz help me

  eline

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *