Presentatie De Sims 3: Na Middernacht op de Gamescom 2010

Van 19 tot en met 22 augustus is er weer een Gamescom – de grootste gamebeurs van Europa – in Keulen / Duitsland en zojuist is bekend geworden dat een De Sims 3 Producer daar aanwezig zal zijn voor een presentatie van De Sims 3 Na Middernacht. Wie er precies naar de Gamescom 2010 komt is niet bekend, wie weet komt Grant Rodiek?

Simtimes meld dat er via de officiële Duitse De Sims 3 site kaarten worden verloot en dat de winnaars ook naar deze presentatie mogen. Net als vorig jaar – toen Patricia er was voor De Sims 3: Wereldavonturen – zal het wel een presentatie achter gesloten deuren zijn en niet voor het publiek. Hopelijk is er op de EA stand zelf wel wat te zien over Na Middernacht.

6 reacties

  1. ik praat ff als ze in een strip doen.
    @%&$^&##&&%^%$^&##&*@#%$%$@#@$%##@@$$%$$%%$$#%%^!%!&%&Y!&@&#*^%*#%&@^&^*&^$&#&%.
    zo dat lucht op 😛 , maar dat is best wel flauw .

    misschien kunnen jullie vragen aan een andere fansite die wel mee mag doen om mee te doen en als het lukt het filmpje ook hier te laten zien (natuurlijk moeten ze het dan wel filmen)

  2. EA spreekt altijd duidelijk af wat ze wel en niet laten zien bij presentaties en zeggen bij interviews over een nieuwe games / uitbreiding. Zo bouwen ze de spanning goed op en laten eigenlijk nooit ‘alles’ weten. En wat Na Middernacht betreft: Grant Rodiek liet in de Twitter Chat weten dat er nog volop aan de game gewerkt wordt.:-)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *