Darkspore Preview door Xelles

plaatje

Gisteren mochten we onze Preview van Middeleeuwen al online zetten. Maar Xelles heeft ook nog een ander spel in Amerika gezien, namelijk Darkspore. Dit was wel wat onverwacht en waarschijnlijk niet iedereen die van De Sims houd zal dit spel leuk vinden, maar wie weet vindt jij het toch wel een leuk spel?

Om daarachter te komen kan je onze Preview van Darkspore nu lezen.

| Klik hier om de Nederlandse Darkspore Preview te lezen |

Yesterday we could present our preview of The Sims Medieval. But Xelles saw another game during his visit to America last month: Darkspore. That was quite unexpected and possibly not all fans of The Sims will like this new game, but then again, maybe you will?

To find out what Darkspore is all about you can read our preview.

| Click here to read the English Darkspore Preview |

1 reactie

  1. Erg leuk verslag Xelles en het geeft een goed beeld van de game maar ik weet niet of het wat voor mij is. Denk dat ik toch voor De Sims Middeleeuwen ga om te spelen naar De Sims 3. 🙂 EA heeft je in ieder geval wel een leuke trip bezorgd!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *