Simtimes verslag De Sims 3 Na Middernacht presentatie

Ook Simtimes heeft nu een verslag online gezet (met veel details en nieuwe screens) van de presentatie van De Sims 3 Na Middernacht afgelopen week in Duitsland. Het verslag bestaat uit allerlei vragen van Simmers over het spel die beantwoord worden, het is wel allemaal in het Duits.

Das neue Brunnentool funktioniert genauso wie der Bau eine Swimmingpools. Der Unterschied liegt jedoch daran, das die Sims nicht darin schwimmen können, weil die Brunnen etwas flacher sind. Außerdem könnt ihr anschließend eine Fontäne aufbauen, die entweder radial oder längs das Wasser spritzen. Dabei sollte beachtet werden, dass mindestens sechs Kästchen benötigt werden, damit eine solche Fontäne angebracht werden kann.

| Simtimes: Angespielt: Unser Hands On zu Die Sims 3: Late Night |

10 reacties

  1. Ik zie niks eronder maar we hebben de laatste dagen erg veel screens online gezet en soms ook screens overgeslagen maar wel een link naar de screens neergezet. 🙂

    En gaan we ajb weer ontopic? Dit soort dingen kun je beter op ons forum neerzetten. Thanks

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *