Je kunt gewoon niet zonder!

Sims International Film Festival update

Het Sims International Film Festival (SIFF) is volop bezig en de eerst stemrondes zijn begonnen. Het wachten is natuurlijk op de stemronde voor de mooiste Machinima maar tot dan kun je in ieder geval al stemmen in 3 categorieën: Best Bits and Bites, Best Promos and Ads en Best Film Trailer.

| SIFF website: Vote today in Viewer’s Choice Polls |

Meer over het Sims International Film Festival (SIFF) vind je in deze berichten op onze site.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>