Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws en SN Interview

In het zonnetje: Xelles

In de Nederlandse De Sims Community lopen allemaal Simfans rond die op hun eigen manier De Sims spelen en hun liefde (of verslaving) voor de game op allerlei manieren uiten.

Dat kan het maken van dagboeken zijn, het maken van ingame video’s (machinima’s), het actief zijn op allerlei forums, het runnen van een fansite of een De Sims magazine, en nog op veel meer andere manieren.

Die diversiteit binnen de Nederlandse De Sims Community is voor ons reden om zo nu en dan een Simfan eens flink in het zonnetje te zetten.

Na het interview met Vampessed en Edwin is het deze keer de beurt aan ons eigen teamlid Xelles om vragen te beantwoorden. Xelles loopt op dit moment stage in Spanje en is ook druk bezig met het bouwen van onze nieuwe site en heeft daar een officiële aankondiging over!

S3N: Waarom gaat Sims 3 Nieuws nu Sims Nieuws heten en gaat Sims 3 Nieuws dan weg ofzo?

Xelles: Wat is dit nou? Zomaar een onthulling in een interview stoppen? Dan kan ik er net zo goed maar even een officiële aankondiging van maken.

| S3N Interview: Xelles |

| klik hier om meer S3N interviews te lezen |

14 gedachtes over “In het zonnetje: Xelles”

  1. Kelvin

    sorry a;s ik het zeg hoor maar ik vind die nieuwe site neit echt mooi hoor. Het huidige ontwerp kont echt tijdloos over, het nieuwe niet. Gaat Xelles overigens times new roman nog veranderen in een ander lettertype

  2. Jimmy

    Zoals Hiki al zei, volgens mij is dit echt nog alleen om alle functie’s te testen en laten werken, daarna word aan de lay-out gewerkt 😉 Ik vind dat Xelles heel goed bezig is in zijn eentje! Echt knap!

  3. Bakie

    Inderdaad, Xelles doet dat maar even in zijn eentje tussen al zijn school/stage dagen door. En hij moet ook nog kunnen genieten van Spanje zelf natuurlijk. Dus, harstikke goed bezig! heb er vertrouwen in dat het allemaal meer dan goed komt 😉

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>