EA NL: De Sims 3 Na Middernacht VIP nieuwsbrief – met exclusieve downloads [updated]

EA Nederland heeft zojuist een De Sims 3 Na Middernacht VIP nieuwsbrief verzonden.

Deze nieuwsbrief bevat een code waarmee je op onderstaande link erg leuke items voor De Sims 3 kunt downloaden: 2 lots en 2 kapsels. Uiteraard is de code niet zichtbaar in de nieuwsbrief, deze is persoonlijk.

| Extra Bonuscontent! Loungen in Stijl |

Mocht je deze nieuwsbrief niet gehad hebben lees dan even de (meer lezen..) met een reactie van EA Nederland over hoe je deze code mogelijk nog wel kunt krijgen.

[UPDATE  VRIJDAG 29 OKTOBER] We hebben net een email van Anita binnen gekregen die wat meer duidelijkheid geeft:

Beste Sims fans,

Om de release van De Sims 3 Na Middernacht te vieren en onze Sims fans te bedanken heeft EA een speciale e-mail uitgestuurd naar haar Sims 3 VIP leden met daarin een code waarmee zij exclusieve objecten kunnen downloaden.

Sta ook wel ingeschreven op de VIP-nieuwsbrief maar heb jij gisteren geen e-mail ontvangen, dan gaan wij alsnog kijken of we de code aan je kunnen bezorgen. Om dit te kunnen doen willen we je vragen de volgende informatie te sturen aan info@electronicarts.nl:

– E-mail account waarmee je bij EA geregistreerd bent
– Heb je eerder nieuwsbrieven van De Sims ontvangen?
– Was dit de specifieke Sims VIP nieuwsbrief?
– Ontvang je ook Engelse nieuwsbrieven?
– Heb je één of meerdere games geregistreerd op je EA-account? Dit kun je bekijken op www.desims3.nl (mijn pagina)

Let op: wij kunnen helaas geen codes verschaffen aan mensen die zich ná het versturen van de e-mail hebben ingeschreven. Maar niet getreurd: leden van de VIP nieuwsbrief kunnen in de toekomst zeker nog meer leuke aanbiedingen verwachten. Heb je je nog niet ingeschreven, dan kun je dit alsnog doen op deze pagina.

Anita – Community Manager EA Benelux

55 reacties

 1. @ Simandcool Ja ik dacht voor de Amerikaanse Amazon. De nieuwsbrief zelf is ook mooi gemaakt, echt complimenten voor EA NL. Maar ik ga Bridgeport weer in. Bye bye 🙂

  @ alexie het is 1 set toch? 2 lots en het haar?

 2. ea mag ons dus toch ik vond het zo stom dat alleen Amerika dat kon hebben als je je spel op een bestelde maar goed wij dus nu ook 🙂 (ik moet nog effe wachten dan mijne komt uit de uk voor 22.95 pont dus geld besparen wel jammer dat het langer duurt)

  1. Mooi want het plaatje in de Launcher is meer haar dan lots en ik wilde echt die lots hebben. Ook maar meteen mijn registratie spullen opgehaald 😛

 3. je moet aangemeld wezen voor sims vip nieuwsbrief, krijg je een exclusieve code om af en toe leuke dingen te downloaden zoals nu.

 4. @Cindy als een code al is gebruikt, kun je hem daarna niet weer gebruiken. En er zullen volgens mij helaas maar weinig mensen zijn die hun code niet willen gebruiken, en dan aan jou willen geven.

  Ik heb trouwens even gezocht op google, volgens mij kun je hier aanmelden voor de nieuwsbrief(dit is de oude sims 3 site van voor de release van de sims 3):
  http://www.lettherebesims.com/
  Klik op de Nl vlag, dan op ‘De Sims 3 Vip’ in het menu, en dan op ‘Not A Member? Join Now For Free!’

 5. Volgens mij niet. Ik mijn code al ingevoerd, en als ik dat nu weer doe, krijg ik de melding dat die ongeldig is, dus ik denk niet dat het steeds dezelfde code is.

 6. Ik heb me eigen nu aan Gé meld maar ik ontvang niks van een. Nieuws brief ofzo?!

  Help

  Kan iemand die lots en Sims met dat haar op de uitwisseling zette ofzoo?

 7. Wow, dit is erg tof en had ik zeker niet verwacht.
  Het klopt dat dit inderdaad pre-order extra’s zijn bij bepaalde (Amerikaanse) sites. Voor zover ik heb begrepen krijg je dan niet eens alles, maar of de kapsels of de kavels (afhankelijk van de site).

  Het is alleen wat apart dat ik geen nieuwsbrief heb ontvangen terwijl ik al praktisch vanaf dag 1 sta ingeschreven. Ik ontvang ook nog steeds bepaalde nieuwsbrieven, maar lang niet allemaal.
  Als ik via de link die Erik zonet heeft gegeven mij nogmaals probeer in te schrijven, dan denkt ie ook dat ik mij wil uitschrijven omdat ik al ingeschreven sta: “We vinden het jammer dat je de nieuwsbrief over de wereld van De Sims 3 niet meer wilt ontvangen. Om de nieuwsbrief niet meer te ontvangen, verwijder je het vinkje uit het onderstaande vakje.”.

 8. Als er een nieuwsbrief wordt verstuurd gebeurt dan nooit in 1 keer. Dat hebben we wel gemerkt met de internationale nieuwsbrieven maar ook met de Nederlandse nieuwsbrieven. Er kan soms dagen tussen zitten, soms meer dan 1 week.

 9. ^dat is meestal zo :O

  maar ik ben bang wat eerder gemeld is dat je alleen de mail krijg bij registratie van na middernacht.
  Met kleine letters onder de brief staat:

  * CODE GELDIG TOT 25/04/2011. CODE KAN EENMALIG GEBRUIKT WORDEN. WERKT ALLEEN MET DE SIMS 3 NA MIDDERNACHT (“PRODUCT”). INTERNET CONNECTIE, EA ACCOUNT EN GAME REGISTRATIE VEREIST BIJ EENMALIG INWISSELEN CODE.

 10. @ Alexie

  Je links zijn opgevangen door ons Spam filter. Ik denk ook niet dat EA nederland er zo happy mee is als jij de spullen via de Uitwisseling online zet.

  Ook wij zijn daar eigenlijk niet zo happy mee en daarom blijven de links verborgen.

  🙂

 11. Hey
  ben al een tijdje lid van de sims 3 nieuwsbrief
  en heb net mijn game geregistreert maar heb nog geen e-mail
  ontvangen met code
  iemand een idee waardoor ik hem wel krijg???

 12. Misschien is het goed als wij als S3N EA Nederland morgen even emailen met de vraag of er iets gedaan kan worden aan het versturen van die nieuwsbrieven. Jullie willen ze allemaal zo te lezen erg graag hebben.

  1. Dat klopt Zemm: ik heb in ieder geval nu EA NL gemaild en verteld dat iedereen de spullen wil hebben als ze NM hebben geregistreerd. Hoe ze gaan / kunnen oplossen moeten ze zelf maar zien. Geen idee wat voor voorwaarden er allemaal aan verbonden zijn.

 13. Ik heb NL nog niet geregistreerd (voor zover ik weet, tenzei dat bij installatie vanzelf gebeurt) en heb de nieuwsbrief toch ontvangen.
  En ik kan bevestigen dat de codes inderdaad uniek zijn en maar 1 keer te gebruiken.

 14. Je spel wordt niet automaties geregistreerd (jammergenoeg) dus iedereen krijgt de nieuwsbrief? Lol nu weet ik het ook niet meer. :@

 15. Vreemd zeg. Ik begon zoiets te vermoeden omdat voornamelijk de mensen die het spel niet geregistreerd hadden de nieuwsbrief niet kregen en andersom vaak wel.
  Maar blijkbaar is het een kwestie van ‘geluk’.
  Btw: hier nog geen nieuwsbrief (ook niet in de spam map) en ik heb Na Middernacht niet geregistreerd.

 16. @nefje
  Ik heb de Sims 3 na middernacht amper gekocht laat staan geregistreerd (beetje blut) en ik kreeg gisteren avond keurig de nieuwsbrief met mijn code binnen.
  Dit slaat ook nergens op.
  Hoop dat iedereen binnenkort een code ontvangt.

 17. [UPDATE 29 OKTOBER] We hebben net een email van Anita binnen gekregen die wat meer duidelijkheid geeft:

  Beste Sims fans,

  Om de release van De Sims 3 Na Middernacht te vieren en onze Sims fans te bedanken heeft EA een speciale e-mail uitgestuurd naar haar Sims 3 VIP leden met daarin een code waarmee zij exclusieve objecten kunnen downloaden. Sta ook wel ingeschreven op de VIP-nieuwsbrief maar heb jij gisteren geen e-mail ontvangen, dan gaan wij alsnog kijken of we de code aan je kunnen bezorgen. Om dit te kunnen doen willen we je vragen de volgende informatie te sturen aan info@electronicarts.nl:

  – E-mail account waarmee je bij EA geregistreerd bent

  – Heb je eerder nieuwsbrieven van De Sims ontvangen?

  – Was dit de specifieke Sims VIP nieuwsbrief?

  – Ontvang je ook Engelse nieuwsbrieven?

  – Heb je één of meerdere games geregistreerd op je EA-account? Dit kun je bekijken op http://www.desims3.nl (mijn pagina)

  Let op: wij kunnen helaas geen codes verschaffen aan mensen die zich ná het versturen van de e-mail hebben ingeschreven. Maar niet getreurd: leden van de VIP nieuwsbrief kunnen in de toekomst zeker nog meer leuke aanbiedingen verwachten. Heb je je nog niet ingeschreven, dan kun je dit alsnog doen op deze pagina.

  Anita – Community Manager EA Benelux

 18. snik, ik sta allang ingeschreven maar nog nooit een brief gehad. Ik heb me net maar opnieuw ingeschreven en meteen een mailtje gestuurd. Hoop hem nog wel te krijgen!

 19. wat van eten kan je allemaal in deze game, ik weet wel dat je taco`s kan, ik ben op reis, dus mijn spel licht thuis op de deurmat.

 20. Ik heb de nieuwsbrief met code ook gehad, terwijl ik de Sims Na Middernacht nog niet geregistreerd heb. Kreeg de nieuwsbrief nog voordat ik het spel had.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *