Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Na Middernacht, De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

Gamezone geeft De Sims 3 Na Middernacht een 7

Veel reviews van deze derde uitbreiding voor De Sims 3 zijn er nog niet en deze op Gamezone is een beetje mager, maar ja.

Overlooking the fact you might have to start from scratch, there is a ton of content to ensure your time spent with the Sims will borderline on the obsessive. The celebrity, rock star and vampire aspects change up the gameplay enough to keep it fresh even for those who have dedicated an unhealthy amount of hours to the game. You know who you are, and there is help.

| Gamezone: The Sims 3: Late Night review |

2 gedachtes over “Gamezone geeft De Sims 3 Na Middernacht een 7”

  1. alfredo22

    Heeft Gamespot het spel wel gespeeld vraag ik me af, de stelling dat er geen vampiers of sterren in de andere buurten zouden verschijnen, klopt niet. Je hoeft er nog niet eens een kroeg neer te zetten, en ze komen er vanzelf met bosjes.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>