Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen en Nieuws

De Sims Middeleeuwen preview op GamingUnion

Er is een Engelstalige preview van De Sims Middeleeuwen verschenen op de site GamingUnion meld SimPrograms. In deze preview gaat het voornamelijk over de dingen die al bekend zijn zoals over Quests, helden en dergelijke. Toch is het leuk om weer is een preview over De Sims Middeleeuwen te lezen, zo veel zijn er namelijk nog niet.

As you progress, you’ll be able to obtain more characters, although you can only have one of each type. For example, you can only have one Scout and only one Warlock. These can be individually customised to your needs though and changed at any time, much like the appearance of all the buildings. It’s all very simple too and you can change the mood of a room in no time at all.

| GamingsUnion: The Sims Medieval preview |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>