Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Na Middernacht, De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

Gamer.nl geeft De Sims 3 Na Middernacht een 7

Na Middernacht is een bijzonder aantrekkelijke uitbreiding. Vooral spelers die kicken op het maken van zoveel mogelijk vrienden en op de interactie met andere Sims, kunnen uren in deze uitbreiding steken. Zoals gezegd biedt de game daarentegen weinig nieuws, maar we hebben ons desondanks prima vermaakt met het naar binnen bluffen in de Banzai Lounge en het afschudden van de paparazzi. Dus als je het niet heel erg vindt, nemen wij nog een laatste rondje.

| Gamer.nl: De Sims 3: Na Middernacht |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>