‘Minder Sim is meer pret in De Sims 3’ vind NGGamer

Een Nederlands review is al een tijdje geleden, dus daarom heeft NGGamer maar besloten er eentje online te zetten. Hun punten zijn af en toe wat onduidelijk, maar het is nog steeds heel goed te volgen. Overigens vinden zij de tijd die trager is een hele verbetering, dat is toch een kritiekpunt in andere reviews. Hoe dan ook, het is een heel leuk review om te lezen!

Een ergernis of eerder moeilijkheid in de vorige Sim-games was de tijd die zo snel voorbij tikte. Daarmee werd je eerder gedwongen om thuis te blijven en alle tijd te investeren in de noden van je Sims. Maar in dit derde deel tikt de klok heel wat trager. Daardoor heb je echt heel wat meer tijd om ook effectief de stad in te trekken en al het bovenstaande te verkennen. Daarnaast lijken de nieuwe Sims minder belang te hechten aan noden, wat hun dagelijks leven minder frustrerend maakt. De virtuele poppetjes moeten nog wel eten, slapen, douchen en naar de pot gaan, maar het verlangen naar een aangename omgeving en rust werd voor deze game geschrapt.

| NGGamer: De Sims 3 review |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *