Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Consoles en Handhelds

Uitgebreide Gameplay-video serie van De Sims 3 voor PS3

Kalashnikov3395 heeft een uitgebreide reeks aan gameplay-video’s online gezet op YouTube waarvan vier in HD kwaliteit. Het laat alle leuke kanten van het spel zien en hoe het spel dus in zijn werking gaat. De video’s zijn erg leuk om te bekijken, maar zijn wel erg lang. De eerste video hebben wij gepost, maar de andere vier kan je op zijn YouTube kanaal bekijken.

| Bekijk alle video’s hier op YouTube |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>