De Sims 3 plumbob op Habbo – 2

We hebben het in dit bericht op onze site al eerder gehad over een De Sims 3 plumbob die in Habbo nu te zien is. In deze Duitstalige video van HabboTVOnTour wat meer uitleg waar die De Sims 3 plumbob te vinden is.

5 reacties

  1. Hiki stop maar met het plaatsen van habbo – sims gerelateerde dingen, je moet een account maken, en jullie geven nu alleen maar info over die plumbob, maar eenmaal als jullie die plumbob gezien hebben op habbo zelf doe je niets meer met habbo, en dat is zonde, Habbo is nothing related to one thing, habbo is more.

  2. ^ Als jij het niet wilt lezen betekent het niet dat het dan maar niet gepost hoeft te worden 😉 Je bent echt niet de enige op deze website, just keep that in mind 🙂 En anders lees je er gewoon over heen, dan merk je er ook niks van 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *