Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 voor de Xbox 360 & PS3

Sevendays geeft De Sims 3 voor Consoles een 8

Uiteraard draait het ook in deze game om… leven. Er zijn geen vastgestelde doelen, die bepaal je zelf. Je begint met een zelfsamengesteld gezin, koopt een huisje, bepaalt of je iets wilt worden en gaat dan eens rustig kijken hoe je die droom zou kunnen verwezenlijken. Maar besluit je dat je alleen op de bank wilt hangen, dan kan dat ook. Het is uiteraard wel zaak om de wensen en benodigdheden van je Sims een beetje in de gaten te houden. Je wilt wel dat ze op tijd eten, slapen en naar de wc gaan. Verder kan alles wat je wilt. Er is zelfs een reden voor pc-spelers om een beetje jaloers te worden, want in deze nieuwe versie van De Sims 3 zitten de zogenoemde ‘karmakrachten’, een soort superkrachten die je Sim in één klap heel veel goed of heel veel kwaad doen. Dat geeft de game net wat extra’s.

| Sevendays: De Sims 3 voor Consoles review |

Een gedachte over “Sevendays geeft De Sims 3 voor Consoles een 8”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>