EA Nederland over De Sims 3 Buitenleven

Er zijn wat meer kleine details online gekomen over het derde accessoires pakket voor De Sims 3 dat waarschijnlijk op donderdag 3 februari 2011 in de winkels zal liggen.

In het eerste korte persbericht van EA Nederland stonden net wat andere dingen en de details die nu gegeven worden zijn toch wel leuk genoeg om even te melden.

Laat je Sims een luxe buitenleven hebben, met Sims 3: Buitenleven Accessoires

Iedere Sim weet dat voor een goed tuinfeest drie ingrediënten vereist zijn: voedsel, plezier en een barbecue. Met nog een paar bubbelbaden erbij, wordt het helemaal een knaller. Vandaag is aangekondigd dat het accessoirespakket De Sims 3 Buitenleven vanaf februari 2011 beschikbaar zal zijn. Het is speciaal ontworpen zodat jouw Sims tuinfeesten kunnen geven, buiten kunnen spelen en lange nachten in het bubbelbad door kunnen brengen.

Geef je Sims alles wat ze nodig hebben om het buiten gezellig te maken, met het accessoirespakket De Sims 3 Buitenleven! De nieuwe voorwerpen bestaan uit bubbelbaden, buitenkeukens met ingebouwde kookplaten, vuurkolven en meer!

Kies uit twee nieuwe decoratiestijlen. Houdt je Sim van smeedijzer? Schaf dan de nieuwe spullen uit de ‘Tuinterras’-collectie aan. Als je Sim meer van knusse gezelligheid houdt, moet je de ‘Zonsondergang op de Veranda’-collectie maar eens bekijken.

Kleed je Sims aan met nieuwe kleding en zorg dat ze er tijdens een tuinfeest of romantisch avondje onder de sterren op hun best uitzien.

Het accessoirespakketDe Sims 3 Buitenleven is alles wat je Sims nodig hebben om het hele jaar door van de buitenlucht te genieten. Zet die kraan met warm water maar open en spring in het bubbelbad!

Wil je meer weten over dit pakket kijk dan eens op onze De Sims 3: Buitenleven Accessoires (SP3) informatie pagina of ons Sims 3 Buitenleven Accessoires (SP3) forum.

7 reacties

  1. Ja: dat staat in de op een na laatste alinea.

    Kleed je Sims aan met nieuwe kleding en zorg dat ze er tijdens een tuinfeest of romantisch avondje onder de sterren op hun best uitzien.

  2. We hebben dat niet gemeld: het is allemaal een beetje voorspelbaar omdat er elke 6 maanden een uitbreiding of een accessoires komt en zonder titel en alleen een datum … tja … wat moeten we daar mee 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *