PS3-Sense geeft De Sims 3 voor consoles een 8,5

The Sims 3 is een goed uitgedokterde game die uniek is in zijn soort. Er zijn onnoemelijk  veel opties in het aanpassen van je sims en hun omgeving. Ook is de stad zeer goed uitgewerkt en is het een deugd om uit te gaan in de stad. De moeilijkste taak van de ontwikkelaars is alleszins volbracht door het besturingsmechanisme. Wel is het jammer dan de game soms hapert, maar dat nemen we met alle plezier voor lief. Ben je een casual gamer en speel je wel graag eens iets unieks, dan is The Sims 3 voor jou. Ben je een echte hardcore gamer, dan is deze game misschien niet voor jou weggelegd.

| PS3-Sense: De Sims 3 review |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *