Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 voor de Xbox 360 & PS3

‘Eindelijk een volwaardige Sims-game voor consoles’ vind N-Zone

Het grote verschil van de consoleversie van De Sims 3 zit hem in het leefgedeelte van de game. Je geeft niet langer commando’s aan je mensjes, maar je bestuurt ze – één tegelijk – direct. Lopen gaat door middel van de control stick op de Nunchuk. Het laat je meer inleven in je Sims en je bent actiever met ze aan het spelen. Daar staat wel gewoon tegenover dat je ze voldoende moet verzorgen en plezier laat beleven. Het zijn de alom bekende elementen die je constant bezighouden: eten bereiden, met andere Sims kwekken, het huis schoonmaken, tv-kijken, jezelf hygiënisch onderhouden en meer van dit soort huishoudelijke taken en behoeften.

| N-Zone: De Sims 3 voor Wii review |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>