‘Eindelijk een volwaardige Sims-game voor consoles’ vind N-Zone

Het grote verschil van de consoleversie van De Sims 3 zit hem in het leefgedeelte van de game. Je geeft niet langer commando’s aan je mensjes, maar je bestuurt ze – één tegelijk – direct. Lopen gaat door middel van de control stick op de Nunchuk. Het laat je meer inleven in je Sims en je bent actiever met ze aan het spelen. Daar staat wel gewoon tegenover dat je ze voldoende moet verzorgen en plezier laat beleven. Het zijn de alom bekende elementen die je constant bezighouden: eten bereiden, met andere Sims kwekken, het huis schoonmaken, tv-kijken, jezelf hygiënisch onderhouden en meer van dit soort huishoudelijke taken en behoeften.

| N-Zone: De Sims 3 voor Wii review |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *