Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Fröbelen met De Sims 3 plumbobs

We hebben op onze site al vaker aandacht besteed aan het zelf in elkaar zetten van plumbobs, onlangs nog ergens in onze S3N Advent kalender. De Amerikaanse The Sims 3 Facebook pagina heeft enkele dagen geleden een nieuw voorbeeld online gezet van een zelf te maken plumbob in drie kleuren.

Dus als je nog wat tijd hebt tussen kerstinkopen doen, kerstkoekjes bakken, sneeuwbal gevechten houden en meer winterpret dan kun je aan de slag met deze De Sims 3 plumbob’s. Ze staan vast ook weer leuk in de kerstboom!

2 gedachtes over “Fröbelen met De Sims 3 plumbobs”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>