Dutch Charts top 10 – week 52

Zoals als elke week heeft Dutch Charts de verkoopcijfers voor games weer online gezet. Aangezien De Sims 3 (en uitbreidingen) voor computer en console te koop is draait het om meerdere lijstjes.

In de algemene lijst staat nog steeds geen De Sims 3 spel momenteel. In de PC-lijst staat Na Middernacht nog steeds op nummer 4. De Sims 3 basis-spel staat nog steeds op nummer 3, en De Sims 3 Ambities is gestegen van nummer 9 naar nummer 7. Verder staan er geen De Sims 3 spellen in het PC-rijtje.

Accessoires pakketten (als De Sims 3 Luxe- en De Sims 3 Supersnelle Accessoires) staan nooit in deze Dutch Charts top 10 lijstjes.

De Sims 3 voor Playstation 3 staat nog steeds op nummer 7 in het Playstation 3 rijtje. De Sims 3 voor Xbox360 is nog steeds niet teruggekomen in het Xbox360 rijtje. De Sims 3 voor Nintendo DS is gedaald van nummer 3 naar nummer 6. De Sims 3 voor Nintendo Wii is weer binnengekomen op nummer 10.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

1 reactie

  1. Ik heb een beetje het gevoel dat de verkopen van Sims games een beetje tegenvallen de laatste tijd. Arme EA 😛 Maar ja deze charts zijn ook niet super betrouwbaar denk ik.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *