Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 voor mobiele telefoon

De Sims 3 voor iPhone/iPod Touch review door MacWorld

In de minigames moet je onder meer kapotte apparaten repareren door onderdelen te vervangen, je avondeten kun je zelf uit het meer vissen door je handheld als hengel te gebruiken en tijdens het koken moet je het scherm heen en weer bewegen als je eten op het fornuis te warm wordt. In het begin is dit leuk, omdat het iets nieuws toevoegt aan de game. Als je echter iedere keer dat je een maaltijd wilt klaarmaken in het wilde weg met je iPhone moet schudden, wordt dat op den duur irritant. Gelukkig kun je altijd nog voedsel afhalen in het restaurant.

| MacWorld: De Sims 3 voor iPhone/iPod Touch review |

3 gedachtes over “De Sims 3 voor iPhone/iPod Touch review door MacWorld”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>