De Sims 3 voor Xbox360 krijgt een 6 van Thunderbolt

Thunderbolt geeft De Sims 3 voor Xbox360 een 6, mede door de bekende ‘problemen’ en beperkingen die in het spel zitten, zoals dat er bijna geen verschil is met de PC/Mac versie en er dus niet een echte rede is om het spel voor de Console te kopen als je het al op de PC/Mac speelt. Met dank aan Sim-Sven voor de tip.

In order to solve this problem and keep things moving, I trapped a couple of women I had invited over, until one agreed to marry me and the other subsequently moved in, fulfilling a dramatic love triangle for my lonely character. Then there were the babies. I got the adults on rotating work/sleep schedules, and it became immediately clear this was the way the game was intended to be played. But in a game that provides the best life simulation on the market, it’s surprising they still haven’t figured out how to allow you to interact with co-workers during the workday and lead a more specific, personal experience that’s all about your character.

| Thunderbolt: The Sims 3 Xbox360 review |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *